Ce spune Gabriela Cristea despre un nou copil. Vedeta a răspuns foarte clar

08.08.2022, 15:57
Ce spune Gabriela Cristea despre un nou copil. Vedeta a răspuns foarte clar
Ce spune Gabriela Cristea despre un nou copil

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, are două fetițe, Victoria și Iris, din căsnicia cu Tavi Clonda, în vârstă de 42 de ani. Vedeta a fost întreebat despre eventualitatea de a-și mări familia, iar răspunsul ei a fost unul cât se poate de clar: ”Nu, un al treilea nu mai facem, nici al patrulea, nici al cincilea și tot așa”.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Vedeta TV a fost întrebată, în cadrul unui interviu pentru click.ro, despre eventualitatea de a a deveni din nou mămică.

Ce spune Gabriela Cristea despre un nou copil. ”Poate dacă eram mai tineri puțin am mai fi făcut”

”Nu, un al treilea nu mai facem, nici al patrulea, nici al cincilea și tot așa, dar poate dacă eram mai tineri puțin am mai fi făcut”, a declarat Gabriela Cristea despre posibilitatea de a-și mări familia.

Vedeta a vorbit și despre cum este viața sa de mămică cu două fetițe: ”Este greu, dar nu la fel de greu ca atunci când erau foarte mici. Acum lucrurile s-au mai liniștit și sunt mai cooperante și este ok, nu ne plângem. Toată lumea are copii, trec prin ce trecem noi, este o normalitate până la urmă”.


Întrebată cum reușește să se descurce și cu cariera și cu viața de familie, Gabriela Cristea a explicat: ”Este greu, dar se poate. În condițiile în care există iubire în familie se poate. Este importaant ca partenerii să se ajute. Am pierdut niște oportunități în carieră, dar nu ne pare rău. În viață trebuie să faci alegeri, iar uneori trebuie să lași oportunitățile să se ducă în favoarea copiilor”.

citește și...