Ce spune Fuego despre casătorie și copii. ”Las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”

09.12.2020, 11:04
Ce spune Fuego despre casătorie și copii. ”Las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”
Ce spune Fuego despre familie și copii. ”Las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a făcut declarații despre căsătorie și copii.

Într-un interviu pentru revista Viva, Fuego a fost întrebat despre căsătorie și despre eventualitata de a avea copii. ”Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice”! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine!”, a spus el.

Întrebat despre cum ar trebui să arate femeia care să-l determine să renunțe la burlăcie, Fuego a răspuns: ”O să râzi, dar primesc tot felul de cereri de genul acesta pe Facebook. Sunt o mulțime de doamne și domnișoare care se consideră ideale pentru „a-mi fura inima”! Eu nu sunt omul stereotipiilor și nu cred că există un ideal în nimic. Orice e maleabil pe lumea aceasta și viața în sine se clasează între nuanțe. N-am un prototip după care-mi ghidez viața și o las deseori să mă surprindă plăcut. Până acum a făcut-o, așa că aștept în continuare ți alte surprize pe măsură!”.

Cum arăta Fuego în urmă cu 20 de ani

Pe contul său de socialiazare, Fuego a dat publicității o fotografie de arhivă. Imaginea datează din urmă cu 20 de ani.

În fotografia respectivă, Fuego apare costumat în Moș Crăciun.

”De sărbători devenim cu toții un fel de Moș Crăciun pentru cei dragi. Și e tare plăcut sentimentul acesta de a aduce fericiri altora, prin îndeplinerea unor dorințe, prin daruri sau prin simpla prezență. Nu cadourile sunt cele care contează, ci gestul, clipele speciale. Întotdeauna am fost fascinat de asta. Iată-mă mai jos în rol de Moș, la propriu. Asta se întâmpla fix acum 20 de ani, în perioada mea de debut, când am acceptat o provocare de-a fi Moș pentru niște puști săraci. Nu arătam ca imaginea idilică pe care o știu oamenii, dar eram fericit că reușisem să aduc zâmbete pe chipul cuiva și credeți-mă, asta e o satisfacție care nu poate fi comparată cu multe în viață! Oricum, Crăciunul este perioada în care redevenim noi sau cel puțin învățăm, în fiecare an, să ajungem acolo!”, a explicat artistul în dreptul imaginii.

citește și...