Ce spune Florin Pastramă despre relația cu soția lui. ”Eu niciodată nu vreau să mă despart de Brigitte”

28.05.2021, 16:21
Ce spune Florin Pastramă despre relația cu soția lui. ”Eu niciodată nu vreau să mă despart de Brigitte”
Ce spune Florin Pastramă despre relația cu soția lui. ”Eu niciodată nu vreau să mă despart de Brigitte”

Florin Pastramă a spus lucrurilor pe nume în ceea ce privește relația cu soția sa, Brigitte Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă au din nou probleme. De data aceasta, Florin Pastramă a plecat de acasă pentru că mama sa a avut probleme de sănătate și a ajuns la spital.

Cum s-a zvonit că Brigitte și Florin Pastramă s-ar fi despărțit, acesta din urmă a ținut să lămurească lucrurile și să spună exact cum stă situația între el și soția sa.


Ce spune Florin Pastramă despre relația cu soția lui. ”Dacă o durea sufletul așa mult, venea la la spital după mine”

Florin Pastramă a afirmat, la Antena Stars, că până mama lui nu va fi bine nu are de gând să vorbească cu Brigitte.

”De ce am plecat de acasă și de ce nu vorbesc cu Brigitte? Eu sunt singurul care am ambele vaccinuri făcute, sunt singurul care pot să intru în spital, toată lumea spune că de ce nu stau la Brigitte, eu sunt singurul care vorbește cu medicii, dacă are nevoie de orice, eu sunt acolo, de la mine de acasă la maică-mea până la spital fac un minut, eu stau vizavi de spital. Dacă eram la Brigitte, făceam o oră din Pipera la Fundeni. Tot timpul sunt non-stop la spital. Nu mi-a ars să mă bărbieresc, să mă tund sau Doamne ferește să mă duc la restaurante. Eu sunt lângă mama. Până nu vine mama acasă, să o aduc acasă, eu cu Brigitte nu vreau să vorbesc, pentru că sunt supărat”, a spus Florin Pastramă, citat de spynews.ro.

Cu toată că este supărat pe Brigitte, Florin Pastramă nu vrea să se despartă de aceasta. ”Asta nu înseamnă că ne-am certat. Asta nu înseamnă că ne-am despărțit. Asta nu înseamnă că eu nu o iubesc sau ea nu mă iubește pe mine. Noi suntem rromi. Cel mai important pentru noi sunt părinții, mama și tata. La noi în religie avem o singură căsătorie. Eu niciodată nu vreau să mă despart de Brigitte! Eu o iubesc pe Brigitte! Noi ne-am certat din nimicuri! Dacă o durea sufletul așa mult, venea la la spital după mine că știe unde sunt, mai ales că știe problemele pe care le am acum cu băncile”, a declarat Florin Pastramă.

citește și...