Brigitte Sfăt, scandal cu familia lui Florin Pastramă! La ce s-a ajuns: ‘Nu mai știu a câta plecare de acasă este’

26.05.2021, 09:12
Brigitte Sfăt, scandal cu familia lui Florin Pastramă! La ce s-a ajuns: 'Nu mai știu a câta plecare de acasă este'
Brigitte Sfăt, scandal cu familia lui Florin Pastramă! La ce s-a ajuns: 'Nu mai știu a câta plecare de acasă este'

Brigitte Sfăt nu are parte deloc de liniște și pace în viața de familie! Bruneta a mărturisit că este la cuțite cu familia soțului său, Florin Pastramă, iar toate problemele conjugale au fost provocate de ei. În plus, bruneta a spus că familia lui Florin nu o acceptă.

Brigitte Sfăt a fost invitată marți seară, 25 mai, în emisiunea Xtra Night Show, unde și-a vărsat tot năduful. Vedeta a spus că familia lui Pastramă îi aduce tot felul de acuzații, iar mărul discordiei pare să fie show-ul în care cei doi soți sunt implicați.

Brigitte Sfăt nu este plăcută de familia lui Pastramă

Membrii familiei lui Florin Pastramă consideră că sunt făcuți de râs în fața țării de către Brigitte Sfăt

„Ei fiind de etnie rromă, ei au impresia că eu îl lovesc în orgoliu pe el. Dar fiecare mai exagerează puțin, ăsta este hazul nostru. Eu mi-am asumat asta, știam că o să fiu văzută așa. Dar și lui îi place, că dacă nu îi plăcea, îmi zicea să ne oprim.

Mama lui i-a spus că indiferent de ce se întâmplă, el să nu ia absolut nimic de la mine. Toată familia lui mă discreditează. Îți dai seama în ce situație mă aflu eu acum, nici nu pot să fiu lângă el, orice fac e interpretabil. Eu sunt urâtă de această familie, ei consideră că eu l-am umilit prea mult pe Florin în emisiune.”, a declarat Brigitte Sfăt, la Antena Stars.

De mai bine de o săptămână, Brigitte și Florin Pastramă nu-și mai vorbesc.

„Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa, și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit. Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta.

Mama lui este bolnavă, este în spital, am înțeles că a fost operată. Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de cânt sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele, ba de mine, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni”, a mai spus Brigitte Sfăt.

citește și...