Ce spune Flavia Mihășan despre revenirea la TV. ”Am primit alte propuneri”

20.11.2022, 16:42
Ce spune Flavia Mihășan despre revenirea la TV. ”Am primit alte propuneri”
Ce spune Flavia Mihășan despre revenirea la TV.

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” – de la postul de televiziune Antena 1, a făcut declarații despre posibilitatea de a reveni pe micile ecane. Aceasta a comentat despre eventualitatea de a se întoarce la emisiunea ”Neatza”, dar ș despre alte proiecte de televiziune. ”Am primit alte propuneri”, a explicat vedeta.

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, Carol, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului 2020, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.  În data de 15 mai 2021, Flavia Mihășan l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său, care a primit numele Tudor.

În plan profesional, Flavia Mihășan, în vârstă de 38 de ani, a fost asistentă la emisiunea ”Neatza”, de la Antena 1. Despre revenirea la emisiunea respectivă, da și despre întoarcerea sa în televiziune a făcut vedeta declarați pentru click.ro.

Ce spune Flavia Mihășan despre revenirea la TV. ”La Asia Express m-aş duce mâine, este la un alt nivel”

”Foarte dor şi eu sper să mă reîntorc, dar pentru mine e ca şi cum nu a trecut timpul. Am descoperit iubirea asta faţă de tv şi nu cred că o să se termine aici… Am primit alte propuneri! La “Neatza” cred că e o etapă care s-a încheiat pentru că eu sunt altfel de om acum, nu cred că s-ar mai “pupa” cu ce făceam înainte. Am primit şi alte propuneri, nu s-au legat pentru că a trebuit să fiu cu băieţii”, a mărturisit Flavia Mihășan.

”Nu ştiu dacă să prezint o emisiune exclusiv, dar ar trebui să fie o echipă frumoasă, cu oameni de la care să am ce să învăţ… Nu ştiu! Nu i-aş implica pe copii, asta e clar, pentru că un reality înseamnă foarte mult din viaţa ta. Nu i-aş expune, adică vorbesc despre ei în social media… La Asia Express m-aş duce mâine, este la un alt nivel, însă în perioada asta – exclus, copiii sunt încă mici, nu aş pleca fără Marius, ar însemna să lipsim foarte mult de acasă”, a adăugat aceasta.

citește și...