Ce spune fiul Larisei Drăgulescu după ce a aflat că mama lui face filme pentru adulți: “A fost o alegere destul de grea”

24.12.2021, 12:02
Ce spune fiul Larisei Drăgulescu după ce a aflat că mama lui face filme pentru adulți: A fost o alegere destul de grea

Larisa Drăgulescu este foarte deschisă atunci când vine vorba despre meseria ei. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu câștigă bani din clipurile video indecente pe care le postează pe o platformă online. Aflată într-o emisiune televizată alături de copii ei, Larisa Drăgulescu a fost pusă într-o situație incomodă. Fiul vedetei a fost întrebat ce crede despre meseria mamei, de a se dezbaca pe internet.

Larisa Drăgulescu activează pe o platformă dedicată adulților, unde câștigă mii de euro în schimbul fotografiilor și filmulețelor indecente pe care le postează.

Fosta soție a gimnastului a fost prezentă pentru prima dată împreună cu cei doi copii ai săi la televizor. Invitați în emisiunea lui Cristi Brancu, „Exclusiv VIP”, fiul Larisei Drăgulescu a făcut mărturisiri despre faptul că mama sa câștigă bani din clipuri video indecente.

Ce spune fiul Larisei Drăgulescu despre filmările indecente cu mama lui

Se pare că fiul ei o susține necondiționat în tot ceea ce face și nu are nicio problemă cu decizia mamei sale.

„A fost o alegere destul de grea, dar orice ar face e mama mea și o iubesc, tot timpul o iubesc. Probabil nu am mai fi dus-o la fel de bine acum dacă nu făcea asta. Oricum, ea ia tot timpul alegerile corecte”, a mai spus adolescentul.

Larisa Drăgulescu:  ”Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor”

Larisa Drăgulescu a declarat că, înainte de a lua decizia de a se fotografia pe o platforma pentru adulți, a vorbit cu cei doi copii ai săi și le-a cerut permisiunea.

 „Pentru mine, având doi copii, nu a fost ușor. Am vorbit mai întâi cu ei și le-am spus ce vreau să fac. Am vorbit mai întâi cu băiatul, pentru că el fiind băiat este normal să fie mai sensibil. A zis că e de acord și că eu decis”, a declarat la Prima TV fosta soție a gimnastului.

Partenerul Larisei îi face pozele pentru clienți

Soțul Larisei Drăgulescu a fost și el întrebat ce părere are despre jobul partenerei lui. Se pare că bărbatul a acceptat și el situația, ba chiar el este cel care o fotografiază pe soția sa în ipostaze sexy, pentru a încărca imaginile pe site-urile pentru adulți.

„Mi-a explicat de la bun început ce trebuie să facă. Am fost de acord. Am susținut-o. Am ajutat-o, i-am făcut o parte din poze”, a spus Marian.

citește și...