Ce spune Dana Rogoz despre discuțiile cu soțul său, Radu Dragomir. ”Sunt momente prin care trec toate cuplurile”

29.08.2022, 15:28
Ce spune Dana Rogoz despre discuțiile cu soțul său, Radu Dragomir. ”Sunt momente prin care trec toate cuplurile”
Ce spune Dana Rogoz despre discuțiile cu soțul său, Radu Dragomir

Actrița Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, a dat detalii din relația sa cu partenerul de viață, regizorul Radu Dragomir, în vârstă de 55 de ani, împreună cu care are doi copii. Vedeta a vorbit despre momentele tensionate care mai apar în relația lor. ”Sunt momente prin care trec toate cuplurile”, a spus Dana Rogoz.

Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară în luna mai a anului 2020. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz mai are un băiețel, Vlad, din mariajul cu regizorul Radu Dragomir. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a mai fost căsătorit o dată și are și un copil, Barbu, din mariajul cu actrița Ozana Oancea, cea pe care a părăsit-o pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută multă vreme drept ”Abramburica”.

Dana Rogoz a vorbit despre relația cu soțul ei și despre momentele tensionate care mai apar în cuplu în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica.

Ce spune Dana Rogoz despre discuțiile cu soțul său, Radu Dragomir.  ”Nu ne-am certat niciodată pe teme mari, grele, nu am avut conflicte”

Întrebată cum gestionează ea și partenerul ei de viață conflictele care apar între ei, Dana Rogoz a declarat: ”Încercăm să o facem cu calm. Sunt momente prin care trec toate cuplurile. Suntem de 18 ani împreună, dar n-am avut niciodată gesturi, poate și pentru că există o diferență de vârstă destul de mare între noi, copilărești, gen „plec, mă mut”, cum e în primele iubiri. Nu ne-am certat niciodată pe teme mari, grele, nu am avut conflicte. Stăm și ne gândim, când ne certăm, și ne dăm seama că sunt niște chestii absolut minore, de cele mai multe ori de la oboseală, de nervi din cauza altor lucruri care nu funcționează. Te descarci pe omul de lângă tine și regreți, dar sunt lucruri pe care le știm, prin care am trecut de multe ori până acum. De fiecare dată zicem că sunt pierdere de timp, dar știm că vor reapărea și că sunt firești”.

”Până acum ne-a ținut împreună faptul că suntem foarte sinceri unul cu altul. Simt că am evoluat alături de el ca om. Da, m-am format până la 18 ani, baza sunt părinții, tot ce ai acumulat în copilărie și adolescență, sigur. Dar toate schimbările din viața de adult, pentru că te schimbi destul de mult, toate le-am făcut împreună cu el. Am devenit omul care sunt în mare parte datorită lui și alături de el, cu el. Deja mai mult de jumătate din viața mea am trăit-o cu el, deci tot ce știu, și despre certuri sau momente dificile, știu cu el, prin el. E un limbaj al nostru deja, nici nu cunosc altul”, a adăugat actrița.

 

citește și...