Ce spune Dan Capatos despre salariul său. ”Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane”

27.12.2021, 13:56
Ce spune Dan Capatos despre salariul său. ”Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane”
Ce spune Dan Capatos despre salariul său. ”Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane”

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show” de la  postul de televiziune Antena Stars, a fost preent la podcastul realizat de Codin Maticiuc. Dan Capatos a vorbit, printre altele, și despre bani. ”Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

La podcastul realizat de Codin Maticiuc, Dan Capatos a mărturisit că a avut tot timpul impresia că nu poate face bani.

De asemenea, prezenrtatorul de televiziune s-a declarat mulțumit cu banii pe care îi încasează din televiziune.

Ce spune Dan Capatos despre salariul său. ”Am cât am nevoie pentru mine și familia mea”

„Am avut tot timpul impresia că nu pot să fac bani, dar dacă aș spune treaba asta ar suna mercantil și infantil. Nu cred că asta mi-aș dori neapărat. (…) Nu vreau să se înțeleagă greșit. Pentru nivelul de salarizare din România totul e ok. Și chiar nu vreau să se simtă nimeni rău, prost, jignit. Simt că nu pot să…”, a declarat Dan Capatos, citat de libertatea.ro.


”Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane. Mă învârt într-un cerc cu foarte mulți milionari și văd cât de ușor fac banii, iar eu nu am abilitatea asta. Nu mă plâng! Am cât am nevoie pentru mine și familia mea. Am o mașină, o casă, să-mi permit două vacanțe pe an. Nu ar trebui să cer mai mult”, a completat acesta.

Dan Capatos e căsătorit și are un băiat

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care de curând a devenit campion la tenis. Prezentatorul TV a mărturisit că fiul său, Andrei, se uită la emisiunea sa de la Antena Stars, de când aceasta este difuzată la o oră mai accesibilă. „Andrei se uită la emisiunea mea acum, de când ea a devenit una mai ușor accesibilă pentru copii din mai multe puncte de vedere. Din sezonul ăsta începem de la ora 22:00 și el tot din sezonul ăsta a început clasa a V-a și învață după-amiaza și reușește să prindă măcar jumătate”, a spus Dan Capatos la o emisiune TV.

„Acum realizează, are aproape 11 ani, e mare și sper să nu-l afecteze în niciun fel treaba asta. (…) La mine se pot pune, în dreptul numelui, o mulțime de etichete, de care nu-mi pasă. (…) S-a zis de-a lungul anilor că am nenorocit o generație, ”ce să mai învețe lumea”, pentru că oamenii nu înțeleg că menirea televiziunilor comerciale nu este să educe”, a completat el.

citește și...