VIDEO / Ce spune Dan Bursuc despre cea mai recentă melodie a Loredanei Groza. ”E manea în toată regula”

19.05.2021, 15:47
VIDEO / Ce spune Dan Bursuc despre cea mai recentă melodie a Loredanei Groza. ”E manea în toată regula”
Ce spune Dan Bursuc despre cea mai recentă melodie a Loredanei Groza. ”E manea în toată regula”

Dan Bursuc a comentat despre cea mai recentă melodie pe care Loredana Groza a lansat-o împreună cu mai mulți maneliști.

Loredana Groza a stârnit numeroase controverse după ce a lansat un nou single în colaborare cu 10 maneliști celebri. Melodia „Fericire” a făcut senzație în mediul virtual, ajungând pe locul 8 mondial în trending pe Youtube. Loredana a colabrat la această piesă cu Costi Ioniță, Jador, Florin Salam, Culiță Sterp, Costi Baboiash, Nicu Paleru, Ştefan de la Bărbuleşti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova şi Vali Vijelie.

După ce a fost criticată pentru melodie, Loredana Groza a făcut declarații, afirmând, printre altele, că piesa respectivă nu este o manea. Cântărețul și impresarul Dan Bursuc a comentat pe marginea melodiei lansate de Loredana Groza alături de maneliști.

Ce spune Dan Bursuc despre cea mai recentă melodie a Loredanei Groza.”A fost întotdeauna foarte deschisă la colaborări de genul acesta”

Dan Bursuc a afirmat că melodia ”Fericire” este manea în toată regula.

”Da, e manea în toată regula. După părerea mea, fiecare artist poate să cânte orice gen muzical, atât timp cât există o melodie frumoasă, cu un text plăcut şi o linie muzicală frumoasă – nu contează ce culoare are melodia, roz, albastră sau maro”, a declarat Dan Bursuc pentru adevarul.ro.

”Evident. Iar Loredana a fost întotdeauna foarte deschisă la colaborări de genul acesta, mai ales că e trendul ăsta acum – în care toată lumea e zăpăcită de muzicanţi – dar ea chiar şi-a dorit lucrul acesta şi am văzut că i-a făcut mare plăcere asociindu-se cu mai marii interpreţi, cu nume sonore, care sunt, la această oră, foarte apreciaţi. Cred că a făcut un lucru foarte bun. A interpretat foarte frumos, i-a plăcut colaborarea, de ce nu? Care e problema?! Controversele care se nasc pe teme de genul acesta sunt fix problema fiecărui om care ascultă sau apreciază orice gen îi place”, a adăugat acesta.

citește și...