Ce spune Dan Bordeianu despre profesia sa. ”Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră”

07.05.2022, 15:13
Ce spune Dan Bordeianu despre profesia sa. ”Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră”
Ce spune Dan Bordeianu despre profesia sa. ”Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră”

Actorul Dan Bordeianu, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații despre profesia sa. ””Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră. Este meseria mea, sunt actor, mâine nu știu ce o să fac, poate mă apuc de altceva”, a mărturisit binecunoscutul actor Dan Bordeianu în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Dan Bordeianu este absolvent al UNATC, Facultatea de Teatru, secția actorie, la clasa lui Mircea Albulescu. S-a făcut cunoscut în special prin rolul său din telenovela ”Numai iubirea”. Ulterior, acesta a apărut și în alte seriale de succes difuzate de postul de televiziune Acasă TV.

Despre profesia sa a făcut Dan Bordeianu declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Ce spune Dan Bordeianu despre profesia sa. ”Am făcut totul cu tot sufletul și am avut și norocul să-mi placă”

”Nu îmi place să vorbesc de meseria mea ca fiind o carieră. Este meseria mea, sunt actor, mâine nu știu ce o să fac, poate mă apuc de altceva. Nu vorbesc în termeni de carieră. Sacrifiicile devin valabile în momentul în care ai ceva de la care să renunți, eu n-am renunțat la nimic, am făcut totul cu tot sufletul și am avut și norocul să-mi placă și nu consider că am făcut sacrificii”, a mărturisit Dan Bordeianu, citat de spynews.ro.

”Nu mi-am dorit să fiu actor. M-am trezit să fiu actor. M-am pregătit două săptămâni pentru facultate, iar abia după ce am intrat m-am trezit la ce mă înham și încet, încet s-a văzut ceea ce vedeți cu toții”, a completat actorul.

Despre viața sa alături de familie, alături de soția și fiica sa, Dan Bordeianu a declarat: ”Liniștită. Încercăm să ne ducem zilele cât mai frumos, să ne bucurăm de ce avem, să fim recunoscători și să ne ducem înainte”.

citește și...