Octavian Strunilă, dezvăluiri incredibile din viața sa. ”După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap”

07.02.2022, 15:37
Octavian Strunilă, dezvăluiri incredibile din viața sa. ”După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap”
Octavian Strunilă, dezvălăuiri incredibile din viața sa. ”După ce s-au termiant telenovelele am văzut în cap”

Actorul Octavian Strunilă, în vrstă de 40 de ani, a dat n umeroase detalii din viața și cariera sa în cadrul podcastului realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. ”Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap”, a mărturisit, printre altele, Octavian Strunilă.

Octavian Strunilă este un cunoscut actor de la noi. A jucat în numeroase seriale TV, dar a prezentat și emisiuni TV.

Actorul a fost prezent la podcastul realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, unde a scos la iveală numeroase detalii mai puțin cunoscute din viața sa. Acesta a vorbit, printre altele, despre perioada în care juca în telenovele.

Octavian Strunilă, dezvăluiri incredibile din viața sa. ”Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine”

„Telenovelele mi-au schimbat viața în bine, apoi în rău. După ce s-au terminat telenovelele am căzut în cap! Să vedeți cum s-a schimbat viața mea! Mie nu-mi ajungeam banii de joi până joia viitoare, deși luam cinci salarii de ale lui maică-mea. Cheltuiala era numai pe mese, mare noroc că nu s-au prins drogurile de mine. Am pus ipotecă de gradul doi pe apartament la un moment dat, s-a tot adunat așa. Aveam un apartament cu două camere. A venit criza din 2009, s-au dus toate în jos, m-am trezit cu două camere în Vitan la o rată de 1200 de euro. M-am mutat la casă! Se auzea la radio că Strunilă e dat afară din casă!”, a dezvăluit Octavian Strunilă, notează click.ro.

Actorul a mai mărturisit că nu îi place să apare în scene dezbrăcat: ”Am o problemă să mă dezbrac! Nu sunt vreun Dorian Popa! Chiar nu-mi place să joc gol!… Primul rol a fost în ”Numai iubirea”, cu Oana Zăvoranu și Pepe. Am avut noroc să nu fiu frumos. Dacă ști frumos joci rol principal. Am jucat numai de ăștia mici, i-am luat la rând. Am ras tot! Până și în Lala Band am jucat un rol! Am avut momente de sex, dar nu am avut parte de el”.

citește și...