VIDEO / Ce relație a fost între Lucian Viziru și actrița de telenovele Gabriela Spanic. ”Atunci am simțit că e ceva între noi”

01.02.2022, 16:20
VIDEO / Ce relație a fost între Lucian Viziru și actrița de telenovele Gabriela Spanic. ”Atunci am simțit că e ceva între noi”
Ce relație a fost între Lucian Viziru și actrița de telenovele Gabriela Spanic. ”Atunci am simțit că e ceva între noi”

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a vorbit deschis despre relația cu actrița de telenovele Gabriela Spanic, cu care s-a spus că ar fi avut o idilă. Cei doi s-au sărutat pasional într-o telenovelă, în urmă cu mulți ani, când vedeta din America Latină a fost în România. ”Atunci am simțit că e ceva între noi”, a declarat Lucian Viziru.

Lucian Viziru  a fost întrebat, la podcastul realizat de Cătălin Măruță, despre sărutul pasional cu Gabriela Spanic, într-o telenovelă românească. Se întâmpla în anul 2004, în telenovela „Numai iubirea”. Ulterior s-a spus că între cei doi ar fi existat o poveste de dragoste. Lucian Viziru a explicat ce relație a avut cu binecunoscuta vedetă din America Latină.

Gabriela Spanic, în vârstă de 48 de ani,  este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. Gabriela Spanic a câștigat, în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. Actrița Gabriela Spanic a fost în urmă cu mai mulți ani victima unei tentative de asasinat. Ea a fost otrăvită de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei, Gabo, şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

Ce relație a fost între Lucian Viziru și actrița de telenovele Gabriela Spanic. ”Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult”

”Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic”, a declarat Lucian Viziru despre relația cu Gabriela Spanic, potrivit spynews.ro.

„Am mai vorbit la telefon. Vorbit la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă. Am reușit să stăm de vorbă la un moment dat, m-a invitat acolo, unde locuia ea, în Florida, dar până la urmă m-am hotărât că nu vreau să mă duc. Atunci am simțit că e ceva între noi”, a adăugat el.

citește și...