Ce spune Cristi Brancu despre notorietate. ”Am fost și sunt un om normal. Nu m-ați văzut cu extravaganțe, aroganțe, cheltuieli”

14.08.2021, 13:18
Ce spune Cristi Brancu despre notorietate. ”Am fost și sunt un om normal. Nu m-ați văzut cu extravaganțe, aroganțe, cheltuieli”
Ce spune Cristi Brancu despre notorietate. ”Am fost și sunt un om normal. Nu m-ați văzut cu extravaganțe, aroganțe, cheltuieli”

Cristi Brancu a vorbit despre televiziune și despre faimă în cadrul unui interviu. ”Am fost și sunt un om normal. Nu m-ați văzut cu extravaganțe, aroganțe, cheltuieli, gesturi deviante”, a declarat modceratorul emisiunii ”Exclusiv VIP”, de la postul de televiziune Prima TV. De asemenea, Cristi Brancu a făcut mărturisiri și despre familia sa.

Cristi Brancu a rămas, în urmă cu ceva timp, fără emisiunea ”Agenția VIP”, pe care o modera la postul de televiziune Antena Stars. Prezentatorul mărturisea că, ulterior, a fost în discuții cu alte posturi TV. Acum Cristi Brancu apare la postul de televiziune Prima TV. Jurnalistula revenit pe sticlă cu un show în care aduce în prim-plan personalități din toate domeniile –  „Exclusiv VIP”. Producția a debutat în luna martie anul acesta.

Într-un interviu pentru femeia.ro, Crisi Brancu a vorbit despre televiziune și faimă. ”Dacă mă întrebați de când am debutat în media, vă pot spune data exactă – 1 noiembrie 1991. Într-un supliment sportiv al unui săptămânal de ținută, Viața Capitalei, condus de scriitorul Mircea Micu, am scris un articol pe teme sportive.Primele apariții TV au fost prin 1997, dar, ca reporter, am debutat în 1999, ca deținător de rubrică la Duminica în familie, cu un reportaj nebunesc la moșia lui Mircea Dinescu de la Cetate, pe vremea când nu erau acolo decât pescari știrbi, agricultori parfumați și multă poezie. Anii trec… și mergând prin ei, am descoperit că o poveste bine spusă lasă urme pentru ani de zile. Că nimic nu se construiește fără muncă, modestie, decență, dar și cu obsesia permanentă a paginii întâi. Performanța”, a spus acesta.

Ce spune Cristi Brancu despre notorietate. ”Costă când oamenii te judecă după propriile frustrări și prejudecăți”

Întrebat dacă notorietatea costă, Cristi Brancu a răspuns: ”Te costă doar dacă trăiești într-o lume paralelă. E o chestiune de structură interioară. Am fost și sunt un om normal. Nu m-ați văzut cu extravaganțe, aroganțe, cheltuieli, gesturi deviante. Sunt un om foarte muncitor, chibzuit cu banii, care vede fericirea cu soția și copilul zâmbind fericiți. Notorietatea costă când oamenii te judecă după propriile frustrări și prejudecăți. Așa om normal cum sunt, mai văd câte unul privindu-mă chiorâș sau spunând că Da, ăștia care sunteți vedete aveți impresia că… Nimic din realitate, doar din complexe”.

Prezentatorul TV a vorbit și despre familia sa. Acesta este căsătorit cu Oana Turcu și are un băiețel. ”Când nu sunt la treabă, sunt cu ei. Nu pierd vremea niciodată. Sunt dedicat până peste cap fericirii familiei mele. Sunt cu Oana nu numai când ne relaxăm și ne iubim, dar și când are nevoie de mine în susținerea brandului ei puternic de cosmetice. Tudor este fericirea noastră, e un youtubber fanatic, prolific și creativ, orice facem este pentru ca el să fie mai sus! Nu există să nu ai timp pentru cei pe care-i iubești!… Sunt fericit! Pentru că nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește Oana. Pentru că Tudor crește atât de frumos. Pentru că Prima TV îmi permite să înfloresc profesional și să dau tot ce e mai bun. Pentru că am adunat lucruri, amintiri și locuri frumoase, astfel încât totul să fi meritat”.

citește și...