Ce spune CRBL despre viața în Spania. ”M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat”

09.12.2021, 16:57
Ce spune CRBL despre viața în Spania. ”M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat”
Ce spune CRBL despre viața în Spania. ”M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat fără să mă oprească cineva, băi, CRBL”

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, s-a mutat de ceva vereme în Spania, împreună cu familia sa. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit, la o emisiune TV, cum este viața sa în Spania. ”M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat fără să mă oprească cineva, băi, CRBL”, a spus el.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. Artistul, în vârstă de 43 de ani, a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. CRBL este cunoscut și din postura de câștigător la ”Asia Express”, sezonul 2, unde a făcut echipă cu Oase.  În plan personal, CRBL este căsătorit cu Elena, împreună cu care are o fetiță, Alessia. În urmă cu ceva timp, CRBL a luat decizia de a se muta cu soția sa și fiica lor în Spania.

CRBL a fost invitat la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a explicat cum este viața asa și a familiei sale în Spania și cum au reușit să se adapteze, dar și ce planuri au.  Consideră că Marbella, regiunea din Spania în care locuiește, este locul căruia îi poate spune acasă: ”Fetele sunt acum acasă. Acasă este acolo unde e familia, nu aici. Eu am făcut patru ore până aici”.

Ce spune CRBL despre viața în Spania. ”Am avut teamă la fiecare pas”

„În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dar să ne înțelegem, dormitorul este o debara în Spania, după dimensiunile din România. Terasele sunt mari. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm. Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Încă am dificultăți. Nu mă refer la limbă. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat”, a mai spus CRBL.

”Românul rezolvă orice situație. E supraviețuitor. Spaniolul, manana! Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice. Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat fără să mă oprească cineva, băi, CRBL”, a afăugat el.

Ce spune CRBL despre viața în Spania. ”Sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă”

CRBL a explicat și cu ce se ocupă. Acesta face în continuare muzică, dar este implicat și în alte proiecte: „Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că BLOCKCHAIN e de viitor”.

Artistul a vorbit și despre fiica sa, Alessia, care are 11 ani: „Alessia merge la școală British. Pe primul loc este mereu școala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte repede, este deja celebră la ea în școală. A fost desemnată să iasă în fața tuturor colegilor din școală și să vorbească în engleză. Spaniolă vorbește mai bine ca mine”.

citește și...