Ce spune Costin Gheorghe despre imaginile în care apare alături de Lidia Buble

13.10.2020, 11:24
Ce spune Costin Gheorghe despre imaginile în care apare alături de Lidia Buble
Ce spune Costin Gheorghe despre imaginile în care apare alături de Lidia Buble

Lidia Buble și Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe, ar fi avut o relație în urmă cu un an, pe vremea când artista era împreună cu prezentatorul de la Neatza, Răzvan Simion. Se pare că cei doi s-ar fi văzut de mai multe ori în perioada respectivă, iar acum au apărut și primele imagini cu aceștia, extrem de apropiați.

Costin Gheorghe și Lidia Buble, extrem de apropiați

Fotografiile respective ar fi fost făcute în 2019, scrie Cancan.ro! Lidia Buble și Costin Gheorghe ar fi avut mai multe întâlniri și au ținut să imortalizeze momentele fericite cu câteva poze, care au ieșit la iveală abia acum.

Cei doi se întâlneau în mașina fostei iubite a lui Răzvan Simion. Cu zâmbetul până la urechi și îmbrățișați, Lidia Buble și Costin Gheorghe nu au ezitat să se fotografieze ca un adevărat cuplu.

După ce imaginile au fost făcute publice, fratele Elenei Gheorghe a avut și o primă reacție. Costin nu a dorit să ofere prea mult detalii despre fotografiile în care apare alături de Lidia Buble.

‘Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect’, a declarat Costin Gheorghe pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Este divorțat și are o fetiță

Costin Gheorghe este divorțat din 2018 și are o fetiță cu fosta soție. În schimb, Lidia Buble este o femeie singură, după ce s-a despărțit de Răzvan Simion, după o relație de cinci ani.

‘Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru’, declara Costin Gheorghe, fost concurent la Exatlon, pentru kanald.ro.

citește și...