Ce spune Codin Maticiuc despre căsătoria cu iubita lui. ”Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit”

20.02.2022, 12:57

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre căsătorie. Fostul „crai de Dorobanți” are o relație cu Ana Pandeli, iar împreună au și o fetiță.  Recent, actorul, cunoscut sub titulatura de „băiat de bani gata”, a fost întrebat dacă își dorește să se căsătorească.

Codin Maticiuc, cunoscut drept „craiul de Dorobanți”  pentru iubitele celebre pe care le-a avut în trecut, a vorbit despre căsătorie. Actorul are o relație cu Ana, cu care are și un copil. Chiar dacă s-a așezat la casă lui, artistul mărturisește că un act nu ar îmbunătăți cu nimic relația lor.

Maticiuc spune că pentru el contează fericirea oamenilor de lângă el și siguranța lor.

Codin Maticiuc, despre căsătorie

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel. Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta”, a spus Codin Maticiuc.

”Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit”

Mai mult, artistul spune că nu este de acord cu anumite obiceiuri, precum darul nunții. Acesta spune că părinții lui, chiar dacă nu aveau o situație financiară bună, le-au spus invitaților ”să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic”.

”Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit. Le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea.”, a spus Codin Maticiuc pentru click.ro.

Codin Maticiuc a vorbit, în 2018 la “Adevăruri de viață”, despre cum a făcut bani tatăl lui după Revoluția din 1989.

“Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani. (…) Tatăl meu era ambasador la momentul respectiv și contracte cu statul nu am avut, dar am avut foarte multe contracte cu foarte multe firme private.

Faptul că tatăl meu a ieșit din Ministerul Afacerilor Externe și a intrat în privat și a reușit să facă bani mie mi-a adus doar avantaje pe care nu le neg. Asta cu trebuie să muncim mai mult… nu, trebuie să fim relaxați. Eu pur și simplu nu am făcut nimic. Dovadă: până la vârsta asta nu am făcut nimic și mi-am trăit viața”, a spus Codin Maticiuc.

citește și...