Ce avere are Codin Maticiuc. „Am produs câteva milioane”

02.12.2021, 14:34
Ce avere are Codin Maticiuc. „Am produs câteva milioane”
Codin Maticiuc a împlinit 40 de ani. A trecut în revistă ce a făcut până acum

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, cunoscut sub titulatura de „băiat de bani gata”, a făcut dezvăluri despre câștigurile sale și cum a contribuit la averea familiei sale. ”Am produs câteva milioane. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane”, spune Maticiuc.

Codin Maticiuc, cunoscut drept „craiul de Dorobanți”  pentru iubitele celebre pe care le-a avut în trecut, a dezvăluit că a reușit să producă o mică avere, însă a cheltuit mai mult decât a produs.

Provenit dintr-o familie înstărită, Codin Maticiuc ieșea în evidență datorită prezenței la cluburile bucureștene și a notelor de plată impresionante. Mașinile de lux și petrecerile de noapte din cluburi i-au adus asigurat locul în showbiz-ul românesc.

Codin Maticiuc nu s-a îmbogățit de pe urma proiectului „Miami Bici”

Însă, Maticiuc a demonstrat că poate bifa reușite în diverse domenii. Traiectoria profesională a lui Maticiuc este una complexă. De la om de afaceri, la actor, și producător de filme, Codin Maticiuc a surprins și din postura de scriitor.

Proiectul „Miami Bici” l-a transformat în cel mai de succes film românesc din ultimii 25 de ani.

„Aproximativ 70% din cât plătiți voi pe bilet ia cinematograful. Din ce rămâne cam 20% ia distribuitorul. Abia ce rămâne sunt banii producătorilor. Apoi, bani serioși mai vin de le eventualele platforme VOD și televiziuni”, a explicat acesta într-un interviu.

Recent, actorul a intrat în atenția publicului cu cartea în care descrie viața lui Nuțu Cămătaru. Cartea s-ar fi bucurat de o vânzare record. Potrivit lui Maticiuc, cartea – 15 mii de exemplare – ar fi fost vândute în doar 48 de ore.

Pe lângă proiectele sale artistice, Codin Maticiuc deține mai multe afaceri și cluburi de lux care îi aduc o avere considerabilă.

Codin Maticiuc: „Am produs câteva milioane”

Influencer-ul a dezvăluit că a știut să facă și singur bani.

„Codin Maticiuc: Eu, personal, am produs câteva milioane, dar, dacă mă uit în spate, zic că am cheltuit mai mult.

Am început să fac bani de la 31, într-adevăr, dar pun cheltuielile până în ziua de astăzi. Până la 41 de ani am cheltuit câteva milioane ”.

Codin Maticiuc a vorbit, în 2018 la “Adevăruri de viață”, despre cum a făcut bani tatăl lui după Revoluția din 1989.

“Mie îmi place că m-am născut într-o familie cu bani. (…) Tatăl meu era ambasador la momentul respectiv și contracte cu statul nu am avut, dar am avut foarte multe contracte cu foarte multe firme private.

Faptul că tatăl meu a ieșit din Ministerul Afacerilor Externe și a intrat în privat și a reușit să facă bani mie mi-a adus doar avantaje pe care nu le neg. Asta cu trebuie să muncim mai mult… nu, trebuie să fim relaxați. Eu pur și simplu nu am făcut nimic. Dovadă: până la vârsta asta nu am făcut nimic și mi-am trăit viața”, a spus Codin Maticiuc.

Băiatul de bani gata”  a fost mereu ajutat de către tatăl său, Ion. Omul de afaceri are o avere estimată la 75 de milioane de euro, deţinând mai multe propietăţi, potrivit B1TV.

citește și...