Ce a răspuns Codin Maticiuc când a fost întrebat despre cele mai pasionale femei din viața sa. A fost cât se poate de direct

05.10.2020, 12:37
Ce a răspuns Codin Maticiuc când a fost întrebat despre cele mai pasionale femei din viața sa. A fost cât se poate de direct
Ce a răspuns Codin Maticiuc când a fost întrebat despre cele mai pasiionale femei din viața sa. A fost cât se poate de direct

Codin Maticiuc a fost luat la întrebări de Cătălin Măruță. Acesta a răspuns la cele mai intime întrebări.

Codin Maticiuc a fost invitat la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc?”. Juratul de la emisiunea ”Masked Singer România” nu s-a sfiit să răspundă la câteva întrebări legate de fostele sale iubite, femei cunoscute din showbiz-ul românesc. Codin a dezvăluit chiar care au fost cele mai pasionale dintre femeile cu care a avut o relație.

”Top trei femei pasionale din viața ta…”, i-a spus Cătălin Măruță lui Codin Maticiuc.

”Gina Pistol, Anna Lesko și Maria Dinulescu. Și întrebarea era… Eu am avut relații cu toate. Hai să definim pasionalul. Toate au fost la fel de pasionale, oameni buni, nu știu care…”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a fost întrebat și cu care dintre vedetele următoare s-ar împăca: Anna Lesko, Gina Pistol sau Maria Dinulescu.

”Eu nu mă pot împăca că nu am cum, dar într-o situație ipotetică am zis Anna Lesko că Gina, na, e însărcinată. Și Maria.. n-am mai văzut-o demult, nu știu cum arată. Măcar pe Anna am văzut-o la televizor, la Ferma. Arată ok”, a afirmat el.

Codin Maticiuc a dezvăluit că a avut o relație cu Diana Dumitrescu


”Numele femeii cu care ai avut o aventură și presa nu a aflat?”, a fost o altă întrebare care i-a fost pusă lui Codin Maticiuc.

”Diana Dumitrescu. Știu că e măritată și are copil. Sunt prieten și cu soțul. Este un băiat extraordinar. De Diana presa nu a aflat multă vreme. A aflat presa într-un final, dar mult mai târziu.”, a afirmat Codin Maticiuc.

”Numele femeii din showbiz pe care ai curtat-o, iar ea nu a cedat avansurilor?”, l-a mai întrebat Cătălin Măruță pe Codin Mariciuc.

”Adina Halas”, a venit răspunsul instant al acestuia.

citește și...