Ce spune Cleopatra Stratan despre celebritate. ”Sub nicio formă nu este vorba despre afectare, de regrete, în niciun caz”

02.05.2022, 14:24
Ce spune Cleopatra Stratan despre celebritate. ”Sub nicio formă nu este vorba despre afectare, de regrete, în niciun caz”
Ce spune Cleopatra Strata n despre celebritate. ”Sub nicio formă nu este vorba despre afectare, de regrete, în niciun caz”

Cleopatra Stratan, în vâstă de 19 ani, a cunoscut faima încă de pe vremea când era doar o copilă. Despre cum i-a afectat celebritatea acea perioadă a vieții a făcut tânăra artistă declarații în cadrul unui interviu. ”Sub nicio formă nu este vorba despre afectare, de regrete, în niciun caz”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan este fiica muzicianului pavel Stratan. Aceasta a cunoscut faima încă de pe vremea când era doar o copilă, grație melodiei ”Ghiță”. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani”. Artista deține șase recorduri mondiale.

Despre faima cucerită la o vârstă fragedă a comentat artista într-un interviu pentru catine.ro.

Ce spune Cleopatra Stratan despre celebritate. ”De când m-am născut cred că am simțit că vreau să fac ceea ce am făcut”

Întrebată dacă celebritatea i-a afectat în vreun fel copilăria, Cleopatra Stratan a declarat: ”În niciun caz. Nu. De când m-am născut cred că am simțit că vreau să fac ceea ce am făcut. Și datorită acestui lucru am ajuns unde sunt. Sub nicio formă nu este vorba despre afectare, de regrete, în niciun caz. Mi-a plăcut dintotdeauna să cânt. Am făcut totul din plăcere pentru că tatăl meu și-a dat prima dată seama că îmi place să cânt. Stând mereu în preajma lui, el scriindu-și piesele, albumele, memoram. Și așa mi-am dezvoltat și memoria. Și-a dat seama că îmi place să cânt. Cu forța nu se face nimic, e foarte important să-ți placă”.

”Eu nu am dispărut chiar de tot. Nu am fost absentă 100%. 12 ani de zile nu am stat doar în casă și apoi m-am relansat. Am mai avut apariții. După „Ghiță” am mai lansat un album la vârsta de 5 ani, unde la fel, am făcut lansare și la București și la Chișinău. Am lansat păpușa Cleopatra Stratan în 2008. Am mai lansat un album de colinde în 2009 sau 2010, după care în 2012 am lansat melodii pentru copii. Doar că după „Zunea-Zunea”, pentru că aceea a avut succes internațional mai mare decât Ghiță, nu prea au avut succes celelalte piese. Dar am mai avut apariții. Fratele meu s-a lansat în muzică în 2017 și în piesa lui am cântat și eu”, a mai spus artista.

Ce planuri au Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. În  data de 14 august 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit.

Cleopatra Stratan a făcut declarații despre planurile de viitor pe care le au ea și partenerul ei de viață: ”Te referi la copii? Ne dorim foarte mult, dar încă vrem să mai copilărim și noi. Să călătorim, pentru că suntem conștienți că libertatea pe care o avem acum o să fie mai greu de căpătat atunci când o să apară un copil. Iar pe plan muzical am decis că o să lansăm o piesă pe an împreună și separat colaborări. Facem o echipă foarte bună, muncim cot la cot, nu doar pe muzică. Avem și un business cu haine, un brand care merge foarte bine, ne bucurăm de rezultate și am decis să ne dezvoltăm nu doar pe partea asta”.

citește și...