Ce spune Cătălin Botezatu despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi: ‘Mie mi-a plăcut acest cuplu’

04.06.2020, 15:30
Ce spune Cătălin Botezatu despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi: 'Mie mi-a plăcut acest cuplu'
Cătălin Botezatu a vorbit despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou! După ce a trecut perioada de autoizolare, blondina și-a făcut bagajele și a plecat din casa afaceristului. Ea mărturisea că nu vrea să mai audă de el și că totul este de domeniul trecutului.

Cu ocazia aniversării a doi ani de relație, Alex Bodi i-a trimis Biancăi un buchet de trandafiri albi, însă aceasta a preferat să îl ardă.

Cătălin Botezatu a vorbit despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

Despre ruptura dintre cei doi a vorbit și Cătălin Botezatu, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

‘Nu vreau să comentez prea mult pe acest subiect, pentru că e o poveste cu năbădăi. Eu sunt uimit de toate despărțirile și împăcările lor. Despărțirea e mai grea în astfel de cazuri. Când parcursul unui cuplu întâmpină coborâșuri pot interveni diverse persoane. În majoritatea cazurilor, astfel de persoane sunt de consum, pentru a întări relația sau căsnicia pe care o ai.

Eu nu vreau să mă hazardez în declarații, dar în cazul lui Alex, cu toate că e cu o altă fată și îi trimite Biancăi un buchet de flori, situația e interpretabilă. Ori a trimis florile pentru că mai ține la ea și vrea să țină caldă relația, ori a trimis buchetul de trandafiri din decență, pentru că vrea să termine relația amiabil și elegant. Oricum, mie mi-a plăcut acest cuplu, îmi doresc să rămână împreună, dar dacă nu se poate, categoric fiecare trebuie să meargă pe alt drum’, a spus designerul, pentru Wowbiz. 

Vedeta s-a mutat din casa lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat încă din izolare. Bianca a părăsit vila din Pipera, unde locuia împreună cu Bodi, și s-a mutat înapoi în apartamentul său din București.

‘Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv’, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

citește și...