Ce spune Carmen Șerban despre căsătorie. ”Nu mi-aș dori să îmbrac rochia de mireasă”

20.12.2020, 15:29
Ce spune Carmen Șerban despre căsătorie. ”Nu mi-aș dori să îmbrac rochia de mireasă”
Ce spune Carmen Șerban despre căsătorie. ”Nu mi-aș dori să îmbrac rochia de mireasă”

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a vorbit despre căsătorie. Artista a afirma că nu și-ar dori să îmbrace rochia de mireasă.

Cântăreața Carmen Șerban a fost prezentă în platoul emisiunii ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a făcut dezvăluiri din viața sa personală.

Artista a mărturisit că vrea să ajungă la altar, însă a afirmat că nu se vede îmbrăcând rochia de mireasă.


Carmen Șerban e adepta relațiilor trainice

Carmen Șerban a explicat că și-ar dori să ajungă la altar, însă nu și la starea civilă. Interpreta de muzică de petrecere a afirmat că este adepta relațiilor trainice, de durată. „Eu nu am de unde să știu ce va fi. Nu mi-aș dori să îmbrac rochia de mireasă. Dacă aș ajunge vreodată la altar cu un bărbat, aș ajunge strict la altar, nicidecum la starea civilă. Eu sunt adepta relațiilor trainice, fără hârtiuță. Important este să ne înțelegem bine. Am cel mai bun model: părinții mei care au avut 50 de ani de căsnicie, cu hârtie doar vreo 10 ani. Tata la 10 zile după ce a împlinit 10 ani de căsnicie cu mama a plecat din lumea aceasta, dar uite că se poate”, a declarat Carmen Șerban, potrivit spynews.ro.

Artista a explicat și unde va petrece sărbătorile de iarnă. „Anul acesta de sărbători o să merg acasă la Timișioara. O să îmi petrec vacanța alături de familie și de prietenul meu. Noi nu avem servitori și femei de serviciu. Noi gătim, ne facem curățenie la baie, dăm cu mătura”, a mai spus aceasta.

În ceea ce privește perioada dificilă creată de pandemia de coronavirus, Carmen Șerban a mărturisit că a învățat să fie mai chibzuită cu banii. „Sunt optimistă și încrezătoare. Sunt bine, mi-au rămas din fericire câteva evenimente. Am fost la un concert în Franța în septembrie, după am mai fost și în Spania. După mai am și un botez, o nuntă mai mică. Îmi place să-mi cumpăr lucruri. La fel ca fiecare, am început să am grijă de cât cheltui. Aveam câțiva bănuți puși la saltea, am intenționat să îmi schimb mașina, dar nu am mai făcut-o. Am fost mai chibzuită”, a încheiat cântăreața.

citește și...