Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi! Scenele șocante s-au petrecut în fața unui restaurant

16.09.2020, 14:36
Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi! Scenele șocante s-au petrecut în fața unui restaurant
Bianca Drăgușanu, agresată din nou de Alex Bodi! Scenele șocante s-au petrecut în fața unui restaurant

Bianca Drăgușanu trece din nou prin momente grele! Fosta prezentatoarea tv credea că s-a liniștit după ce a revenit din nou în brațele fostului soț, însă lucrurile stau total diferit. Blondina a fost agresată din nou de Alex Bodi, chiar în parcarea unui restaurant de fițe din Capitală. Imaginile difuzate de cei de la Spynews sunt de-a dreptul șocante.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu anunța bucuroasă că s-a împăcat cu Alex Bodi. După ce au redevenit un cuplu, toată lumea credea că lucrurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi merg în sfârșit mai bine. Din păcate, situația a degenerat din nou între cei doi.

Bianca Drăgușanu a fost bruscată iar de Alex Bodi

Recent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost protagoniștii unui scandal-monstru în parcarea unui restaurant. În timp ce blondina încerca să îi explice ceva bărbatului, acesta a făcut câteva gesturi șocante. A bruscat-o și a ținut-o cu forța în parcare, ba chiar a strâns-o de gât la un moment dat pe vedetă, care abia dacă se mai putea mișca, potrivit Spynews.ro.

Mai mult de atât, lângă cei doi a apărut un prieten de-al lui Alex Bodi, care la rândul său a lovit-o peste față pe Bianca Drăgușanu. Alex Bodi nu s-a arătat deranjat de faptul că amicul lui a atins-o pe Bianca și a continuat să o țină strâns de brațe pe fosta soție.

Bianca Drăgușanu l-a iertat de multe ori pe Alex Bodi

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu spunea că fostul ei soț nu poate trăi fără ea. Alex Bodi a reușit atunci să o cucerească iar pe blondină, deși aceasta se ținea tare. În cele din urmă, vedeta a cedat și a revenit în brațele lui Alex Bodi.

‘Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil’, a declarat Bianca Drăgușanu, la o emisiune tv.

Ce spunea Alex Bodi despre certurile din cuplu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au sărutat la tv, în direct!

‘Nu sunt lucruri de așa natură încât să fie doar vina ei. E o vină comună. Eu am venit rapid, nu am venit să ne justificăm și nici ca să dezbatem relația noastră. Sunt mulți factor, un singur lucru e clar. Noi vrem să o luăm pe un drum bun, dar întlnim prea mult contre. Până acum tot nu am renunțat. La noi totul pornește de la mândrie, orgoliu, în ultimul timp sunt și niște factori externi.

Acum mă simt și puțin aiurea. Nu pot să spun că am fost fortat, dar nu vreau să vă pun intr-o postură proastă. Nu ne justificam, asta e vorba Biancăi, doar că neclaritățile și neînțelegerile noastre sunt cauzate de multe ori si din cauza mea. De cele mai multe ori e vorba de faptul că nu se poate trece peste trecut.Ea, pe mine, ca bărbat, la fel mă înțelege, dar ea mă acuză de multe ori de niște lucruri, lucruri pe care eu în trecut le-am facut, dar nu inseamna că le fac tot timpul’, a spus Alex Bodi la Teo Show.

citește și...