Ce spune Antonia despre viața sa de mămică. ”Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare”

28.06.2021, 10:58
Ce spune Antonia despre viața sa de mămică. ”Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare”
Ce spune Antonia despre viața sa de mămică. ”Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare”

Cântăreața Antonia și-a deschis sufletul în fața fanilor săi din mediul online. Vedeta a mărturisit prin ce greutăți trece ca mămică. ”Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite”, a afirmat artista. Antonia este mama a trei copii din două relații diferite, una cu Vincenzo Castellano, cealaltă cu Alex Velea.

Antonia a mărturisit, în mediul online, că viața a pus-o în momente incomode, dar a avut grijă întotdeauna să fie alături de cei trei copii ai săi. „Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a spus Antonia, citată de spynews.ro.

„Am scris asta pentru că este ceva ce mă apasă în fiecare zi din viața mea și este realitatea. Totodată, am scris-o pentro că știu că sunt multe mame în impas. Continuați! Vă descurcați foarte bine! Dumnezeu vă iubește!”, a adăugat artista.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

citește și...