Ce spune Anna Lesko despre căsătorie. ”Mi se pare așa o instituție perimată”

22.09.2020, 09:00
Ce spune Anna Lesko despre căsătorie. ”Mi se pare așa o instituție perimată”

Cântăreața Anna Lesko și-a spus foarte clar părerea despre căsătorie. Vedeta a afirmat că nu a fost nidiodată adepta mariajului.

Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko, care în prezent este concurentă la show-ul ”Ferma”, nu a fost niciodată măritată. De altfel, într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, artista a mărturisit că nu a fost niciodată adepta căsătoriei.

”N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare așa o instituție perimată. Înainte avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația.

Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel „foc”. Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu”, a afirmat vedeta.

Ce spune Anna Lesko despre o nouă relație

Anna Lesko a mărturisit că este deschisă pentru o nouă relație sentimentală. De asemenea, ea a mai spus că nu stă niciodată ancorată în trecut în ceea ce privește viața sa personală.

”Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe.

Sunt deschisă către iubire, către noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am mai avut momente când am mai clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg”, a mai declarat cântăreața pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...