Ce spune Andrei Dascălu despre relația cu Roxana Ghiță de la ”Survivor România”. ”Este ceva între noi”

23.07.2021, 13:41
Ce spune Andrei Dascălu despre relația cu Roxana Ghiță de la ”Survivor România”. ”Este ceva între noi”
e spune Andrei Dascălu despre relația cu Roxana Ghiță de la ”Survivor România”. ”Este ceva între noi”

Andrei Dascălu, finalistul de la show-ul ”Survivor România”, are o relație cu fosta sa colegă din echipa Războinicilor, Roxana Ghiță. Acesta a dat detalii despre ce se întâmplă între ei. ”Este ceva între noi”, a afirmat fostul concurent. La rândul lui, Zanni a făcutr dezvăluiri incendiare despre Roxana Ghiță.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.

Andrei Dascălu are o relație cu Roxana Ghiță, care a fost și ea componentă a echipei Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a explicat ce se întâmplă între el și Roxana Ghiță.

Ce spune Andrei Dascălu despre relația cu Roxana Ghiță de la ”Survivor România”. ”E ceva dificil și greu de explicat”

Andrei Dascălu că între el și Roxana Ghiță este o legătură amoroasă. „Acum este ceva intre noi, dar nu in totalitate. Este ceva dificil si greu de explicat. O sa lucram la chestia asta si o sa revenim cu mai multe amanunte”, a declarat Andrei Dascălu pentru wowbiz.ro.

„Cu Roxana Ghită prima dată m-am intalnit inainte de competitie. Am avut o mica discutie si am vazut ca din prima am avut o mică conexiune. Ea avusese o relatie, eu avusesem o relatie si erau multe chestii care s-au legat si pe care le aveam in comun. Apoi am intrat in competitie si cel mai bine m-am inteles cu Starlin si cu ea. Cu ea simteam nevoia de a ma descarca, simteam linistea. Statea asa calma si ma asculta. Cu ea puteam sa ma descarc, sa ii spun ce am pe suflet. Ii povesteam de familie, ii spuneam ca tata a avut niste probleme, ii spuneam ce planuri am eu, aveam cu cine vorbi si o simteam deschisa si puteam vorbi orice cu ea. Acolo a inceput o prietenie si am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, de aceea am si inceput sa dormim unul langa celalalt. Noi nu am avut o relatie in competitie, pur si simplu ne intelegeam bine. Am avut discutii in care spuneam ca poate vom avea ceva impreuna, dar după ce se termină competitia. Eu i-am spus pentru ce sunt acolo si ce vreau sa fac, nu imi statea capul la relatie, pur si simplu ne intelegeam bine si asta a venit de la sine, venea natural. A fost un sărut în mare, fix inainte ca ea să plece. Dacă era sa inceapa ceva, incepea atunci, dar ea a plecat acasă”, a mai povestit Andrei Dascălu.

Zanni, dezvăluiri intime despre Roxana Ghiță. ”A întreținut relații intime cu Musty”


Zanni a afirmat că Roxana Ghiță a întreținut relații intime cu Musty, și el fost concurent în echipa Războinicilor de la ”Survivor România”.

”Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culită. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posobil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus Zanni despre Roxana Ghiță, conform sursei mai sus-menționate.

 

citește și...