Ce spune Andreea Tonciu despre infidelitatea în cuplu. ”Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă”. În ce condiții ar divorța vedeta

25.06.2022, 13:03

Andreea Tonciu a vorbit despre cum se comportă în relația de cuplu și încrederea pe care o are în partenerul ei. Bruneta a mărturisit că nu își controlează soțul, pentru că ’’bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la altă, se duce și cu ține de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul’’.

Bruneta și Daniel Niculescu s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună o fetiță, pe Rebecca.

Invitată la podcastul ‘’FITA CU ADITA’’, vedeta a dat detalii legate de viața ei de cuplu. Fosta asistentă TV a mărturisit că nu îl controlează pe soțul ei în telefon și că îi oferă toată libertatea, pentru că nu ar avea sens să se comporte altfel.

”Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă”

”Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să face ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este Iphone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele. Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu. Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul’’, a mărturisit Andreea Tonciu.

Dacă în cazul bărbaților care înșală situația nu i se pare gravă, când vine vorba despre femei Andreea Tonciu le taxează extrem de dur.

Ce pune Andreea Tonciu despre femeile care înșeală

‘’Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta. Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată’’, a mai spus Andreea Tonciu.

‘’Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa, sporadic, ziua sau când doarme Rebeca‘’

Andreea Tonciu a mai declarat că a renunțat să mai doarmă în același pat cu soțul său. Decizia a fost luată în urmă cu de 4 ani.. Vedeta preferă să doarmă noaptea alături de fiica sa, Rebecca.

Mai mult, Andreea Tonciu a spus că abia apucă să se vadă cu soțul ei, pe fugă, mai ales în timpul zilei.

„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa, sporadic, ziua sau când doarme Rebeca.

De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu”, a declarat Andreea Tonciu, la Antena Stars.

În ce condiții ar divorța

Andreea Tonciu a făcut și primele declarații despre un posibil divorț de soțul ei. Aceasta a mărturisit că nu i-ar ierta vreodată lui Daniel Niculescu infidelitatea.

„Dacă ar fi să divorţăm vreodată ar fi dacă m-ar înşela. Aşa ceva nu iert”, a spus Andreea Tonciu.

citește și...