Ce spune Andreea Tonciu despre al doilea copil. ”Nu mă ajută nimeni”

24.10.2021, 15:38
Ce spune Andreea Tonciu despre al doilea copil. ”Nu mă ajută nimeni”
Ce spune Andreea Tonciu despre al doilea copil. ”Nu mă ajută nimeni”

Andrea Tonciu este căsătorită și are o fetiță care se numește Rebecca. Bruneta a vorbit, la un post de televiziune, despre eventualitatea de a avea al doilea copil. Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri și despre viața sa de mămică, afirmând că este extrem de implicată în creșterea fetiței saale. ”Nu mă ajută nimeni”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a fost întrebată despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. Aceasta a mărturisit, la postul de televiziiune Antena Stars, că nu este pregătită pentru a deveni din nou mămică.

Ce spune Andreea Tonciu despre al doilea copil. ”Poate pe la 40 de ani”

”Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.

”Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a completat vedeta.


Andreea Tonciu a vorbit și despre mariajul său și a afirmat că nașa sa, Anamaria Prodan, i-a dat cele mai bune sfaturi: ”Întotdeauna o să fiu alături de nașa mea, o consider a doua mea mamă, mi-a dat cele mai bune sfaturi și mereu am avut de învățat lucruri bune de la ea. Cel mai bun sfat a fost să nu mă cert niciodată cu soțul meu și dacă vreodată va exista vreo ceartă, să nu ajungem niciodată la lucruri de genul acesta (n.r. divorț)”.

 

 

citește și...