Ce motive de ceartă au Andreea Tonciu și soțul ei. ”Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic”

03.03.2021, 10:50
Ce motive de ceartă au Andreea Tonciu și soțul ei. ”Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic”
Ce motive de ceartă au Andreea Tonciu și soțul ei. ”Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic”

Andreea Tonciu a fost invitată la o emisiune de televiziune unde a făcut dezvăluiri din mariajul ei.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Andreea Tonciu a vorbit despre relația cu partenerul ei de viață. Vedeta a afirmat care sunt motivele pentru care există discuții între ea și soțul său.

Andreea Tonciu, despre relația cu soțul ei. ”Nu aș putea să-i iert soțului meu să fie în paralel cu altă femeie”

Andreea Tonciu a afirmat că discuțiile dintre ea și soțul său sunt legate de treburile casnice. De asemenea, Andreea Tonciu a dezvăluit și ce nu i-ar putea ierta niciodată partenerului ei de viață.

”Motivele pentru care ne certăm sunt unele banale, pentru că, mulțumesc bunului Dumnezeu că nu am avut motive grave sau urâte, pentru că nu știu cât reacționez. De exemplu, de ce nu a răspuns la telefon când am vrut eu, că de ce nu și-a strâns masa, că de nu duce gunoiul. Nu face nimic, nu mă ajută cu nimic. Nu aș putea să-i iert soțului meu să fie în paralel cu altă femeie. Eu merg pe premiza că, dacă nu mai vrei să fii cu mine îmi spui: ”Băi, Andreea! Nu mai pot. M-am îndrăgostit, sunt cu altcineva.”. Mi se pare bătaie de joc dacă ai merge așa în paralel”, a declarat Andreea Tonciu, notează spynews.ro.

Vedeta a mai mărturisit că îi place foarte mult să gătească: ”Cum în ultima perioadă nu mai am job și sunt casnică, fac mâncare. Îmi place foarte mult să fac mâncare. M-am îngrășat și vreau să intru la o dietă, pentru că vreau să arăt bine. În casă vorbim despre mâncare. La mine în familie e diferită situația. Fata mea mănâncă mâncare gătită, ciorbă și felul principal, iar soțul meu nu prea mănâncă mâncare gătită și trebuie să fac grătare cu o anumită garnitură. Și muncește Tonciu de… Cine m-ar vedea ar zice că mint la televizor”.

citește și...