Ce spune Andreea Tonciu despre infidelitate. ”Nu știu dacă l-aș ierta pe moment, dar îți dai seama că la fiecare ceartă se reamintește”

31.07.2022, 15:57
Ce spune Andreea Tonciu despre infidelitate. ”Nu știu dacă l-aș ierta pe moment, dar îți dai seama că la fiecare ceartă se reamintește”
Ce spune Andreea Tonciu despre infidelitate

Andreea Tonciu și-a spus foarte clar părerea despre infidelitatea în cuplu și despre cum ar reacționa dacă ar afla că este înșelată de partener. ”Nu știu dacă l-aș ierta pe moment, dar îți dai seama că la fiecare ceartă se reamintește”, a declarat bruneta. Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu și are o fetiță.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Invitată la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, Andreea Tonciu a vorbit, printre altele, despre infidelitate, și a explicat cum ar reacționa în cazul în care ar afla că a fost înșelată.

Ce spune Andreea Tonciu despre infidelitate. ”Îți dai seama că m-ar apuca dracii”

„Nu știu! Sunt fata bună știi… nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Bineînțeles că ce ar porni… îți dai seama taifunul ala care n-a fost în viața lui! Nu știu dacă l-aș ierta pe moment, dar îți dai seama că la fiecare ceartă se reamintește… (…) Mie nu mi s-a întâmplat asta niciodată și nici nu vreau să mi se întâmple și acum, pe bune, ce bărbat să fii să îți aduci o femeie în casa în care stai cu nevasta. Îți dai seama că m-ar apuca dracii. Știi ce am învățat? Nu aș bate-o pe aia, de ce? Că sunt persoana publică și după o să îmi ceară bani așa că mai bine stau în banca mea. Dacă aș avea o putere, cred că aș tunde-o cu mașina că să nu își poată pună extensii”, a declarat Andreea Tonciu, notează wowbiz.ro.

Despre cum s-a schimbat viața sa de când a devenit soție și mamă, Andreea Tonciu a spus: ”M-a schimbat foarte mult. Nu mai sunt eu Tonciu cea nebună. Sunt într-adevăr nebună, dar nu mai am nebunia aceea. Sunt mult mai liniștită, de exemplu, nu pot pleca departe de familie mult timp. Pentru mine, contează foarte mult să fiu lângă Rebecca și nu mai pot să fac ceea ce făceam în trecut, e o barieră acum care s-a lăsat în jos”.

citește și...