Ce spune Andreea Raicu despre o posibilă sarcină. ”Să nu știe nimeni până nasc”

08.07.2021, 16:16
Ce spune Andreea Raicu despre o posibilă sarcină. ”Să nu știe nimeni până nasc”
Ce spune Andreea Raicu despre o posibilă sarcină. ”Să nu știe nimeni până nasc”

Fosta prezentatoare de televiziune Andreea Raicu a făcut declarații despre posibilitatea de a deveni mămică. ”Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc”, a spus aceasta la o emisiune de televiziune. De-a lungul anilor, Andreea Raicu a avut numeroase relații, însă nu a auns niciodată la altar.

Andreea Raciu a fost prezentă la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV.

Vedeta a făcut declarații despre eventualitatea de a deveni mămică.


Ce spune Andreea Raicu despre o posibilă sarcină. ”Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama”

În momentul în care C ătălin Măruță i-a spus că ar fi o mămică minunată, Andreea Raicu a răspuns: ”Cred ca da. Acum da. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil. Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte”.

Vedeta a afirmat că ar vrea ca nimeni să nu știe că este însărcinată până în momentul în care va naște. ”Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a mai declarat Andreea Raicu, citată de revista Viva.

Andreea Raicu, despre televiziune

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

citește și...