Ce spune Andreea Mantea despre sarcină. ”Mi-aș dori tare mult o fetiță”

28.03.2021, 16:00
Ce spune Andreea Mantea despre sarcină. ”Mi-aș dori tare mult o fetiță”
Ce spune Andreea Mantea despre sarcină. ”Mi-aș dori tare mult o fetiță”

În cadrul unei sesiuni de întrebări cu fanii pe internet, Andreea Mantea a mărturisit că nu este însărcinată, însă și-ar dori să mai aibă un copil, o fetiță.

Vedeta de televiziune Andreea Mantea le-a mărturisit fanilor ei de pe rețelele de socializare că nu este însărcinată, dar că și-ar dori să aibă și o fetiță. ”Nu, nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate” , a spus Andreea Mantea, citată de wowbiz.ro.

”Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream…”, a adăugat vedeta de televiziune.

Andreea Mantea este mama unui  băiețel

 

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

La o emisiune de televiziune, Andreea Mantea a vorbit despre faptul că a fost nevoită să-l ia pe David peste tot cu ea la filmări.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”, a explicat vedeta.

citește și...