Ce spune Andreea Mantea despre al doilea copil. ”Nu îmi fac calcule”

21.11.2020, 11:07
Ce spune Andreea Mantea despre al doilea copil. ”Nu îmi fac calcule”
Ce spune Andreea Mantea despre al doilea copil. ”Nu îmi fac calcule”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mămică.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea este mamă singură. Bruneta are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Vedeta a vorbit, în cadrul unui interviu pentru tvmania.ro despre eventualitatea de a avea un al doilea copil.

„Nu îmi fac calcule, cred doar că viața îți oferă, iar tu trebuie să o „trăiești”. Copiii sunt o adevarată binecuvântare în viața noastră”, a declarat Andreea Mantea.

Ce spune Andreea Mantea despre noul proiect de la Kanal D

În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Mantea a explicat și de ce și-a dorit să realizeze emisiunea respectivă.

„Este un proiect care s-a „născut’ natural aș putea spune. Mă gândeam de ceva timp la o astfel de emisiune. Îmi respect și iubesc publicul tocmai de aceea mi-am dorit ca cei de acasă sa mă cunoască așa cum sunt, ăn intimitatea familiei, alături de prieteni, în proximitatea unor oameni extraordinari, care au povești frumoase, inspiraționale de spus. Mi-am dorit ca telespectatorii să mă descopere așa cum sunt, dincolo de relatări indirecte. Să mă vadă în diferite situații de viață. Prin „Trăiri alături de Andreea Mantea’, telespectatorii pot călători împreună cu mine, chiar dacă simbolic, pot vedea locuri minunate și pot cunoaște oameni frumoși. Iar mămicile se vor regasi, probabil, în întâmplarile prin care trec alături de David, pentru că acest copil extraordinar este o provocare permanentă pentru mine”, a mai declarat vedeta de televiziune.

citește și...