Andreea Bălan a luat atitudine în urma dezvăluirilor făcute de George Burcea la ‘Ferma’. Războiul dintre ei este tot mai aprig

09.10.2020, 12:23
Andreea Bălan a luat atitudine în urma dezvăluirilor făcute de George Burcea la 'Ferma'. Războiul dintre ei este tot mai aprig
Andreea Bălan a luat atitudine în urma dezvăluirilor făcute de George Burcea la 'Ferma'

Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea este departe de a se încheia. Solista a luat foc după ce a văzut ce declarații explozive a făcut fostul ei soț la testimonialele emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, de la PRO TV. Conflictul celor doi foști soți a degenerat, ajungându-se la somații și amenințări.

Andreea Bălan, revoltată în urma dezvăluirilor făcute de George Burcea la ‘Ferma’

În ediția de marți seară, 6 octombrie, a emisiunii ‘Ferma’, George Burcea a scos la iveală detalii neștiute despre divorțul de Andreea Bălan. Actorul a povestit că solista l-a umilit de multe ori în timpul mariajului.

‘Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri, pentru că știu în ce zone duc anumite scandaluri. Mi-a zis că nici în 20 de ani nu o să fac banii ei’, a declarat George la PRO TV. d

Deranjată de aceste afirmații, Andreea Bălan a ripostat și l-ar fi somat pe Burcea prin intermediul casei de discuri pentru care lucrează, scrie Cancan.ro. 

Solista a cerut ajutor casei de producție în lupta pe care o duce de luni bune cu fostul soț. Se pare că reprezentanții casei de discuri sunt de partea Andreei și au trimis mai multe somații și notificări postului de televiziune PRO TV.

George Burcea s-a accidentat pe platourile de filmare de la ‘Ferma’

În ediția de vineri seară, 9 octombrie, telespectatorii vor putea vedea momentul șocant în care George Burcea se accidentează grav la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’. Actorul va intra la duel cu actorul Paul Diaconescu, însă din cauza unei lovituri puternice suferite la spate, George Burcea va fi nevoit să abandoneze lupta pentru cei 50.000 de euro mai devreme decât și-a imaginat.

În plus, au fost publicat și primele imagini cu accidentul suferit de George Burcea. Actorul a suferit o căzătură violentă, din cauza căreia ar fi putut să își rupă gâtul. Incidentul s-a petrecut sub ochii celorlalți concurenți din ‘Ferma’, vizibil șocați de lovitura suferită de fostul soț al Andreea Bălan.

 

citește și...