Ce spune Andra despre concertele ei. ”Nu cred că se poate realiza în codițiile astea”

17.09.2020, 12:20
Ce spune Andra despre concertele ei. ”Nu cred că se poate realiza în codițiile astea”
Ce spune Andra despre concertele ei. ”Nu cred că se poate realiza în codițiile astea”

Andra a explicat ce se întâmplă cu concertele ei în această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus.

Andra, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, se numără printre acei artiști de pe scena muzicală din România care vor să aștepte ca lucrurile să revină la normal pentru a susține concerte.

“În momentul de față îmi doresc să revină lucrurile la normal, să putem cânta așa cum ne-am obișnuit, pentru mai mulți oameni, nu doar pentru 500 și acei 500 să fie atât de departe unii de ceilalți. Parcă se pierde din energia concertelor. De aceea toate concertele pe care le-am avut programate au fost anulate. Cel puțin conceptul concertelor mele este altul, de emoție, de a comunica între noi, și atunci nu cred că se poate realiza în condițiile astea. Aștept să se întâmple ceva și să fim mai mulți la un eveniment”, a declarat Andra pentru libertatea.ro.

Andra ia în calcul eventualitatea de a-și anula spectacolul din decembrie de la Cluj

Andra și-a anulat toate concertele pe care le avea în această perioadă de pandemie de coronavirus și se gândește să anuleze și spectacolul pe care ar urma să-l susțină la Cluj la începutul lunii decembrie.

“Pe 1 decembrie, aveam închiriată sala de la Cluj-Napoca, Sala Polivalentă, pentru al doilea concert Tradițional, nu știu exact cum s-ar fi numit. Nu știm în condițiile date dacă se va mai ține acest concert, pentru că este incert totul. Proiecte sunt puse pe hârtie, așa cum a fost concertul ”Pasion” care trebuia să fie la Sala Palatului, iar apoi să mergem într-un turneu cu el. Încercăm se ne organizăm și să le oferim oamenilor muzică așa cum se poate.

Am mai scos câte o melodie, am lansat mai multe melodii în perioada asta, așa că încercăm să ajungem în casele oamenilor cu muzica fără să concertăm. În momentul în care ne vor da frâu liber, ca să zic așa, concertelor, vom veni cu foarte multe idei pe care le avem în plan”, a mai spus cântăreața penrtru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...