Ce spune Anca Serea despre o nouă sarcină. ”Adi își dorește foarte mult încă un copilaș”

04.04.2022, 14:23
Ce spune Anca Serea despre o nouă sarcină. ”Adi își dorește foarte mult încă un copilaș”
Ce spune Anca Serea despre o nouă sarcină. ”Adi își dorește foarte mult încă un copilaș”

Vedeta de televiziune Anca Serea, în vârstă de 41 de ani, formează un cuplu de foarte mulți ani cu muzicianul Adi Sînă, în vârstă de 44 de ani. Prezentatoarea TV are șase copii. Aceasta a vorbit despre eventualitatea de a deveni din nou mămică. ”Adi își dorește foarte mult încă un copilaș”, a mărturisit Anca Serea.

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Prezentatoarea TV a vorbit despre eventualitatea ca familia sa să se mărească. Anca Serea a dezvăluit că partenerul ei de viață, își dorește foarte mult încă un copil, însă ea este mai rezervată din acest punct de vedere.

Ce spune Anca Serea despre o nouă sarcină. ”Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental”

“Adi își dorește foarte mult încă un copilaș, pentru mine, în momentul ăsta este suficient, pentru că trăim niște vremuri mai atipice și cu încărcătură energetică deosebită și nu aș spune una pozitivă, ci una negativă. Mi se pare așa o mare loterie să mai aduci un copil pe lumea de astăzi. Dacă aș fi însărcinată, ar fi foarte greu mental. E o nesiguranță care plutește în ultimii doi ani asupra noastră”, a declarat Anca Serea pentru wowbiz.ro.


Despre cei șase copii ai săi, vedeta a spus: ”Pentru mine este normalitatea mea de zi cu zi, chiar cred că sunt o mămică norocoasă, pentru că mi-a dat dumnezeu 6 copii frumoși și sănătoși și sunt recunoscătoare, chiar dacă am multe momente în care sunt depășită, la propriu și sunt foarte obosită, mă uit în ochii lor și nu pot să spun că sunt supărată, nervoasă sau nemulțumită, pentru că ei sunt darul de la Dumnezeu, mi i-am dorit foarte mult”.

citește și...