Ileana Lazariuc a plecat în Dubai după divorțul de Țiriac Jr. 

25.10.2019, 18:40
Ileana Lazariuc a plecat în Dubai după divorțul de Țiriac Jr. 
Ileana Lazariuc a plecat în Dubai după divorțul de Țiriac Jr. 

Ileana Lazariuc și Țiriac Jr. au dezvăluit, la începutul acestei luni, că s-au separat de doi ani. Dacă în presă deja au apărut zvonuri că fiul lui Ion Țiriac ar fi început o relație cu Sorana Cîrstea, mama copiilor săi a plecat, în urmă cu câteva zile, în Dubai.

Ileana Lazariuc pare să se bucure din plin de statutul de femeie singură, după divorțul de Țiriac Jr. La câteva zile după ce a anunțat că s-a despărțit de soțul său, fiica Anastasiei Lazariuc și-a tuns părul mai scurt și a împărtășit cu fanii săi o fotografie cu noua coafură. 

Ileana Lazariuc a plecat în Dubai după divorțul de Țiriac Jr.

Recent, bruneta a plecat în Dubai, unde a petrecut câteva zile. Ileana a postat pe o rețea socială imagini în care apărea alături de buna sa prietenă Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, care locuiește în Dubai de mai mulți ani. 

Ileana nu s-a ferit să își scoată în evidență formele armonioase, așa că a purtat o rochie cu un decolteu generos, iar prietena sa a ales tot o rochie sexy, cu spatele gol.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.

Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au declarat Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac despre divorț. 

 

citește și...