Ţiriac Jr. are o relație cu Sorana Cîrstea, după divorțul de Ileana Lazariuc? Detalii incendiare despre fiul lui Ion Țiriac și tenismenă

14.10.2019, 12:31
Ţiriac Jr. are o relație cu Sorana Cîrstea, după divorțul de Ileana Lazariuc? Detalii incendiare despre fiul lui Ion Țiriac și tenismenă
Ţiriac Jr. are o relație cu Sorana Cîrstea, după divorțul de Ileana Lazariuc? 

Ion Alexandru Ţiriac și Ileana Lazariuc au divorțat după 10 ani de mariaj, în urmă cu 2 ani. Decizia a fost luată de comun și niciunul dintre cei doi nu a fost prea afectat de această separare.

Ţiriac Jr. are o relație cu Sorana Cîrstea, după divorțul de Ileana Lazariuc?

Mai ales că fiul magnatului Ion Țiriac are deja o altă relație. Se zvonește că acesta s-ar iubi cu tenismena Sorana Cîrstea, după divorțul de mama copiilor săi, Alexandru şi Nicholas Noah. Ion Alexandru Ţiriac și Ileana Lazariuc au confirmat pe rețelele de socializare că nu mai sunt împreună.

«Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

Ion Țiriac a acceptat cu greu divorțul fiului său

Conform Click!, fiul cel mare al lui Ţiriac și-a găsit fericirea în brațele tenismenei Sorana Cîrstea, mai mică de vârstă cu 14 ani decât el. Alexandru Ţiriac ar fi fost deja prezent la cele mai importante meciuri şi ar fi susţinut-o pe aceasta din tribune. Apropiații lor au mărturisit că relația dintre Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea decurge foarte bine.

Mai mult de atât, Ion Țiriac a accept cu greu divorțul fiului său.

‘Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo’, au declarat surse din preajma cuplului Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea.

Sursa: Click! 

citește și...