Ce spune Ana Baniciu despre viitorii socri. ”Nu am mai întâlnit de mult”

02.04.2022, 11:00

Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, este în culmea fericirii. Fiica artistului Mircea Baniciu a vorbit despre bărbatul cu care vrea să își petreacă restul vieții și a făcut declarații despre ce a atras-o la iubitul ei.

Povestea ei de dragoste cu Edy Kovacs a început  în pandemie. O prietenă comună  a făcut posibilă întâlnirea dintre cei doi, fără să știe că tânărul afacerist este interesat s-o cunoască pe Ana.

Artista  a fost invitată la emisiunea  lui Măruță, unde a vorbit despre viața ei. Blondina a vorbit despre viitorii socri, părinții lui Edy Kovacs, afaceristul cu care urmează să se căsătorească.

Ce spune Ana Baniciu despre viitorii socri

Artista își apreciază foarte mult viitorii socri și consideră că face deja parte din familia de la Oradea, acolo unde locuiesc părinții acestuia. Vedeta spune că este o norocoasă pentru că are parte de oameni minunați lângă ea.

„Ei sunt din Oradea, avem acolo nepoțeii. Avem o familie foarte frumoasă.

Mama soacră e o femeie extraordinară. O femeie mișto din toate punctele de vedere, e un model. Și tata socru la fel, oameni muncitori, oameni familiști, oameni frumoși, nu am mai întâlnit de mult. Au o familie superbă. Se înțeleg foarte bine, sunt foarte fericiți”,  a declarat Ana Baniciu, în cadrul unei emisiuni TV.

Când va avea loc nunta

În ceea ce privește nunta, artista spune că va avea loc în 2023 și că nu au ales încă locația. Blondina știe sigur că va avea loc la București, chiar dacă iubitul ei deține mai multe restaurante în țară.
„Stabilim și nuntă pentru la anul, nu am găsit locația. Facem în București, nu facem la restaurantele lui. Facem și noi altceva. La București nu are încă. Are la Eforie două, cele mai frumoase, cele mai cele. Avem și casă acolo”, a mai spus artista.

Ana Baniciu a anunțat într-o postare pe Instagram că a acceptat cererea în căsătorie a iubitului în Italia, în regiunea Positano. A și postat o poză cu inelul.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!”

 

citește și...