Ana Baniciu, despre viitorul ei soț, Edy Kovacs. ”M-a văzut în niște momente nu prea plăcute, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat”

15.12.2021, 15:39
Ana Baniciu, despre viitorul ei soț, Edy Kovacs. ”M-a văzut în niște momente nu prea plăcute, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat”
Ana Baniciu, despre viitorul ei soț, Edy Kovacs. ” m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat”

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 28 de ani, este mai fericită ca niciodată alături de logodnicul ei, Edy Kovacs, cu care urmează să se căsătorească. Artista a oferit amănunte din povestea lor de dragoste. ”M-a văzut în niște momente nu prea plăcute, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat”, a mărturisit Ana Baniciu.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Artista a oferit amănunte din relația sa cu Edy Kovacs, cel care urmează să-i devină soț. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei.

”I-am zis, dacă tot mi-ai dat Covid, te rog să te ocupi acum. De atunci la mine a rămas. Edi m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, când eram bolnavă, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat!”, a declarat Ana Baniciu pentru click.ro.

Ana Baniciu, despre viitorul ei soț, Edy Kovacs. ”Este primul bărbat pe care l-am dus la tata acasă”

Ana Baniciu a povestit că Edy Kovacs a fost primul bărbat pe care l-a dus acasă la tatăl ei: „Este primul bărbat pe care l-am dus la tata acasă. Nu a mai trecut nimeni prin treaba asta pentru că mi s-a părut că nu e ceva atât de serios. N-am vrut să-i dezamăgesc, în contextul în care azi e, mâine nu e. Cu Edi m-am dus cu toată încrederea pentru că am știut că eu cu el vreau să-mi continui viața”.

În ceea ce privește nunta cu Edy Kovacs, Ana Baniciu a explicat că aceasta va avea loc abia când pandemia de coronavirus se va încheia: „Când se va încheia atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste Covid! Poate apare copilul înainte de nuntă…eu așa cred!”.

 

citește și...