Ce spune Alina Pușcău despre viața sa sentimentală. ”Nu vreau să forţez sau să grăbesc lucrurile”

08.11.2020, 11:45
Ce spune Alina Pușcău despre viața sa sentimentală. ”Nu vreau să forţez sau să grăbesc lucrurile”
Ce spune Alina Pușcău despre viața sa sentimentală. ”Nu vreau să forţez sau să grăbesc lucrurile”

Alina Pușcău a dat detalii despre viața sa personală în cadrul unui interviu, explicând că nu vrea nici să grăbească lucrurile, nici să le forțeze într-o relație.

Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Alina Pușcău,  care a avut o idilă cu actorul Vin Diesel în urmă cu ani, a afirmat că nu își dorește să grăbească lucrurile într-o relație. ”În perioada imediat următoare sunt destul de ocupată cu proiectele mele, am mult de muncă, însă rămân deschisă. Dacă e să fie, cu atât mai bine. Da, evident mă văd căsătorită şi cu copii alături de persoana potrivită şi la momentul potrivit. Nu vreau să forţez sau să grăbesc lucrurile. Ştiu că toate se întâmplă când şi cum trebuie să se întâmple”, a declarat Alina Pușcău pentru okmagazine.ro.

”Eu, de la 16 ani, lucrez, am făcut tot ce-am putut pentru cariera mea, pentru mine, pentru familia mea. Lucrurile astea m-au maturizat, m-au responsabilizat şi m-au făcut ce sunt astăzi. Însă, ca femeie, eu, personal, de abia după 30 de ani am început să mă gândesc în direcţia asta, să lucrez la mine, să mă descopăr, am simţit că am nevoie de timp să merg pe drumul potrivit, să ştiu eu cine sunt, să fiu total pregătită pentru rolul de mamă”, a mai spus ea.

Ce spune Alina Pușcău despre experiența de la show-ul ”Ferma”

Alina Pușcău a făc ut declarații și despre participarea la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, și despre cum a fost această experiență pentru ea.

”La Fermă a fost mult mai greu decât la Hollywood, acolo nu a fost o provocare pentru că în America oamenii sunt mult mai toleranţi, mai înţelegători, te acceptă aşa cum eşti, îţi apreciază eforturile. Mai ales pe partea profesională dacă munceşti din greu, toată lumea apreciază asta, nu te judecă, chiar te ajută şi te acceptă aşa cum eşti”, a afirmat Alina Pușcău.

Vedeta a explicat și ce anume i-a fost cel mai greu să suporte pe durata competiției. ”Cel mai greu a fost să mă obişnuiesc cu lipsa somnului, cu lipsa de mâncare, să fiu departe de familia mea şi de prietenii mei. A fost destul de dificil să mă obişnuiesc cu noul mediu cu cei din jurul meu, să mă adaptez şi să accept, să mă detaşez cumva de ce se întâmplă, să accept totul aşa cum vine”, a adăugat ea.

citește și...