Ce spune Alex Velea despre cei doi băieți ai săi. ”Nu facem față energiei lor”

24.04.2021, 13:23
Ce spune Alex Velea despre cei doi băieți ai săi. ”Nu facem față energiei lor”
Ce spune Alex Velea despre cei doi băieți ai săi. ”Nu facem față enegiei lor”

Alex Velea a vorbit despre cei doi băieți pe care îi are cu Antonia.

Alex Velea a fost prezent la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde, printre altele, a vorbit și despre cei doi băiețiu pe care îi are cu Antonia: Dominic, în vârstă de șase ani, și Akim, în vârstă de patru ani. Cei doi sunt plini de energie, iar cântărețul a declarat că îi duce deja pe cei mici la diverse sporturi. „Sunt niște năzdrăvani băieții. Au energie maximă. Încercăm să îi implicăm în cât mai multe activități, pentru că nu facem față enegiei lor. Fac și înot și MMA”, a spus artistul.


Alex Velea a povestit și cum va petrece familia sa de Paște: „Ne bucurăm că o să fim alături de familie. (…) o să vedem cum ne împărțim. O să vină ai mei. O să ne vedem pe rând, și cu ai ei și cu ai mei. (…) Mamă, să ne faci musaca! Mănânc sarmale din piept de pui, nu mănânc drob. Și multă ciocolată. M-am obișnuit așa. Îmi e poftă, îți dai seama, dar mă abțin. Mă fac bodyguard dacă mănânc mult. Dacă mă duc și la sală”.

Alex Velea, despre nunta cu Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat anul trecut că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Alex Velea a dezvăluit, la Antena Stars, că vrea să se căsătorească cu Antonia, însă nu vor face nuntă anul acesta din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus: ”Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta”.

citește și...