Ce spune actorul Florin Zamfirescu despre retragerea din activitate. ”Eu nu cred în moartea pe scenă”

30.09.2021, 14:39
Ce spune actorul Florin Zamfirescu despre retragerea din activitate. ”Eu nu cred în moartea pe scenă”
Ce spune actorul Florin Zamfirescu despre retragerea din activitate. ”Eu nu cred în moartea pe scenă”

Renumitul actor Florin Zamfirescu, în vârstă de 72 de ani, a făcut mărturisiri după retragerea sa din lumina reflectoarelor. Acesta s-a retras de pe scenă pentru a duce o viață liniștită, alături de actuala sa parteneră de viață, la țară. ”Eu nu cred în moartea pe scenă”, a declarat Florin Zamfirescu la o emisiune TV.

Florin Zamfirescu a ales să se mute la țară, la vârsta de 72 de ani, într-o casă construită alături de actuala sa soție.

Despre retragerea sa din lumina reflectoarelor a făcut îndrăgitul actor declarații la o emisiune de televiziune.

Ce spune actorul Florin Zamfirescu despre retragerea din activitate. ”Am avut posibilitatea să mă retrag, pentru că socotesc că orice meserie are o limită”

”E foarte bună viața retras. Am avut posibilitatea să mă retrag, pentru că socotesc că orice meserie are o limită și nu e bine s-o practici până la capăt. Eu nu cred în moartea pe scenă. Nu cred că publicul vine la teatru să te vadă pe tine murind acolo.(…) Eu sunt mai normal, mai om”, a declarat Florin Zamfirescu, potrivit wowbiz.ro.

„Nu e ușor să te retragi. În primul rând, ți-e ție greu și în al doilea rând, te întreabă lumea de ce te-ai retras.(…) M-am retras într-o casă pe care am făcut-o eu, cu soția mea actuală, care e o fată minunată, și mă simt foarte bine. Am revenit la obiceiurile din copilărie. Am o grădinuță cu roșii, câte un pom din fiecare, prun, măr”, a coompletat acesta.

Florin Zamfirescu, declarații dure despre fosta sa soție, Cătălina Mustață

Florin Zamfirescu este căsătorit în prezent cu Daciana, de profesie medic. Însă, anterior, Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit de trei ori, ultima oară cu actrița Cătălina Mustață. Mariajul lor a durat 20 de ani, cei doi divorțând în anul 2012. Despre fosta sa parteneră de viață a făcut artistul declarații în cadrul unui interviu pentru impact.ro. În ultimii cinci ani, actrița Cătălina Mustață a trăit în America, împreună cu Mihai Avram, cu care s-a căsătorit în martie 2016.


”Eu am lăsat loc de ”Bună ziua!”, ea nu. Ce relație să mai am cu ea, dacă nici la salut nu răspunde? Îl știu pe soțul Cătălinei, l-am cunoscut personal, este un băiat de toată isprava. Ea însă este o canarie. Sub aspect de domnișoară frumoasă, simpatică și manierată, ea nu e deloc așa. Este prietenă cu paharul, motiv pentru care noi ne-am și despărțit. Ea tot așa a și rămas. Îi plăcea să consume alcool și să facă atât de urât cum n-a crezut nimeni că o femeie poate să facă. Au trecut 10 ani de când ne-am despărțit, n-am zis asta niciodată. Nici n-am lipsă de relație cu ea, n-am nevoie. Am o relație minunată cu actuala parteneră de viață, îmi pare rău că nu am avut-o de mai mult timp”, a spus Florin Zamfirescu.

citește și...