What’s Up, în mijlocul unui nou scandal. S-a luat la bătaie în stradă

09.06.2020, 09:08
What's Up, în mijlocul unui nou scandal. S-a luat la bătaie în stradă
What's Up, în mijlocul unui nou scandal. S-a luat la bătaie în stradă

Cântărețul What’s Up a fost protagonistul unui nou scandal. Artistul s-a luat la bătaie în stradă.

What’s Up s-a luat la bătaie cu un vecin, în fața casei. Incidentul a avut loc după ce un vecin i-ar fi atras atenția cântărețului să dea muzica mai încet pentru că făcea foarte mare gălăgie.

What’s Up a reacționat imediat și s-a luat la bătaie cu vecinul respectiv, relatează spynews.ro. Artistul nu a ținut cont de faptul că bărbatul respectiv avea un copil în brațe.

La fața locului au intervențit polițișii, care l-au calmat pe What’s Up.

În urmă cu șase luni și-a agresat iubita

În urmă cu șase luni, la sfârșitul anului trecut, What’s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a mai fost protagonistul unui scandal. Acesta a fost arestat după ce și-a agresat iubita, violonista Alice Badea.

Incidentul a avut loc în apartamentul iubitei sale din București. Alice Badea, iubita artistului, a fost cea care a sunat la poliție pentru a reclama incidentul.

Împreună în izolare la domiciliu

What’s Up a stat în perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus împreună cu iubita sa, Alice. Artistul spunea de curând că relația dintre ei este una cât se poate de buna.

”Ne înțelegem foarte-foarte bine. Acum o vreme nu ne-am înțeles cel mai bine și nu ne-am înțeles cel mai bine tocmai pentru că ea era plecată non-stop, eu eram plecat non-stop, ne vedeam foarte puțin și mie nu îmi ajungea timpul și îmi doream să stau cu ea. Și uite că acum Dumenezu ne-a închis pe amândoi în casă. Suntem de vreo 20 și ceva de zile închiși”, a declarat What’s Up.

El a vorbit și despre planurile pe care le are cu iubita lui.

”Eu cred că o să fie o epidemie de copii peste nouă luni. La mine, nu știu, cum vrea soarta. Ne iubim foarte mult, ne dorim și copii, și familie, și nuntă, și botez. Cum vrea bunul Dumnezeu. Mergem înainte, cu bune, cu rele”, a mai spus cântărețul.

citește și...