Cum și-a bătut What’s Up fosta soție, în plină stradă! Martorii au fost în stare de șoc: ‘Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele’

10.12.2019, 07:00
Cum și-a bătut What's Up fosta soție, în plină stradă! Martorii au fost în stare de șoc: 'Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele'
Cum și-a bătut What's Up fosta soție, în plină stradă!

Nu este prima dată când What’s Up dă cu subsemnatul la Poliție! În urmă cu 5 ani, celebrul artist a fost implicat într-un alt scandal, care s-a terminat la secția de Poliție! La vremea respectivă, mai exact în ianuarie 2014, solistul a fost acuzat că și-a agresat logodnica, actualmente fosta soție, în plină stradă.

Cum și-a bătut What’s Up fosta soție, în plină stradă!

What’s Up, pe numele real Marius Ivancea, a fost audiat de oamenii legii, după ce a snopit-o în bătaie pe Simina, în fața unui restaurant de tip fast-food din București. Martorii care au văzut toată altercația au povestit terifiați cum a început totul.

‘La ora 3:25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit şi eu şi am folosit spray-ul din dotare. 

Eu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele, cu shaorma-n faţă. Şi cu scrumiera a folosit-o ca să o lovească şi a spart geamul la restaurant. Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… poliţia l-a încătuşat”, a mărturisit unul dintre paznicii localului respectiv, la Acces Direct.

Atunci, What’s Up a fost imobilizat de agenții unei firme de pază și predat unui echipaj de poliţie. În schimb, Simina, iubita de la vremea respectivă, a fugit de la fața locului și a revenit abia când au venit polițiștii.

“Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere pentru pagubele produse localului”, confirmau la acea vreme reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

What’s Up a negat că a agresat-o pe Simina

La câteva zile de la incident, What’s Up și Simina, logodnica lui de atunci, au fost invitați în platoul emisiunii ‘La Măruță’, unde au explicat ce s-a întâmplat de fapt.

Cei doi au glumit și au mărturisit că nu s-a pus problema de violență în cuplu. What’s Up o ceruse de soție în decembrie 2012, după o relație de 4 ani.

“Am fost la niste prieteni si am plecat spre dimineata. La un moment dat, am oprit sa mancat o shaorma. Radeam, glumeam si nevasta-mea imi spunea sa mergem acasa ca ii e somn. Eu nu voiam, si a aruncat cu shaorma in mine. Eu am insistat sa mai ramanem, iar ea m-a amenintat ca, daca nu mergem, arunca in mine cu shaorma. Asa a si facut. Eu, cand am vrut sa ma feresc, am lovit o scrumiera, iar scrumiera a ricosat in geam. A venit si politia, dar nu sunt urmarit penal. Am platit geamul si proprietarul fast-food-ului nu a depus plangere”, a declarat el, cu zâmbetul pe buze.

La rândul ei, Simina a mărturisit că What’s Up nu a lovit-o: “Mi se pare aiurea sa spui ca am fost lovita cu pumni, picioare, scrumiere in cap si shaorma. Noi ne iubim, suntem colerici”. 

În vara lui 2016, Simina și artistul au făcut nuntă mare, dar au divorțat anul acesta.

citește și...