Ce simpatice sunt gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel! Au împlinit un an

02.03.2020, 09:22
Ce simpatice sunt gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel! Au împlinit un an
Ce simpatice sunt gemenele lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel! Au împlinit un an

Ziua de 1 martie a fost una cu totul specială pentru omul de afaceri Cristi Borcea și soția sa, fostul model Valentina Pelinel. Cei doi și-au aniversat gemenele.

Bucurie mare în familia cuplului Cristi Borca-Valentina Pelinel. De Mărțișor, cei doi le-au aniversat pe fiicele lor gemene, Indira Maria și Rania Maria.

Micuțele au împlinit un an.

Valentina Pelinel a tranmis un mesaj în mediul online de ziua de naștere a micuțelor.

”“Mărțișoarele” noastre împlinesc azi 1 anișor ?❤❤❤?”, a scris blonda pe contul ei de socializare.

Mesajul este însoțit de o fotografie de familie, în care Cristi Borcea apare alături de gemene. Indira și Rania sunt pe zi ce trece mai simpatice, niște fetițe adorabile.

Postarea a primit numeroase like-uri de la internauți, care i-au felicitat pe cei doi de ziua de naștere a gemenelor.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...