Ipostaza în care s-a afișat Valentina Pelinel alături de Cristi Borcea. ”Suflete pereche”

12.02.2020, 14:33
Ipostaza în care s-a afișat Valentina Pelinel alături de Cristi Borcea. ”Suflete pereche”
Ipostaza în care s-a afișat Valentina Pelinel alături de Cristi Borcea. ”Suflete pereche”

Valentina Pelinel s-a afișat într-o ipostază plină de romantism alături de partenerul ei de viață, omul de afaceri Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a publicat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare alături de soțul ei, Cristi Borcea. Îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie, machiată și coafată, blonda îl ține de mână pe partenerul ei de viață, cei doi pregătindu-se să se sărute.

Cei doi s-au fotografiat în ipostaza romantică la centrul de evenimente pe care Cristi Borcea l-a deținut în cartierul Crângași din Capitală.

”Suflete pereche”, ”Minunați”, i-au lăudat internauții pe Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤❤❤ with @magicplacegrant

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria. Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

citește și...