Ce și-a propus Ruxi să facă cu marele premiu câștigat la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

13.02.2022, 14:20
Ce și-a propus Ruxi să facă cu marele premiu câștigat la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Ce și-a propus Ruxi să facă cu marele premiu câștigat la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi este cea care a câștigat ultima ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, moderată de Ilinca Vandici la postul de televiziune Kanal D. Aceasta a intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 100.000 de lei.  Ruxi a dezvăluit ce și-ar dori să facă cu banii încasați de la show după ce a ieșit învingătoare.

În finala concursului ”Bravo, ai stil! Celebrities”, care a avut loc în data de 5 februarie 2022, s-au calificat cinci vedete. Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru, Adina Halas si Bella Santiago s-au luptat pentru titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Ruxi a fost cea care a câștigat concursul ”Bravo, ai stil! Celebrities” și care a intrat în posesia unuii premiu în valoare de 100.000 de lei. Ruxi a dezvăluit, pentru click.ro, ce intenționează să facă cu banii câștigați.

Ce și-a propus Ruxi să facă cu marele premiu câștigat la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”Pentru a dezvolta un mic business de haine”

”Nu știu ce voi face cu premiul: ori îl voi folosi să călătoresc, ori voi face ceva cu banii pentru a dezvolta un mic business de haine”, a declarat Ruxi despre ce anume și-ar dori să facă cu banii câștigați în urma participării sale la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.


Ruxi a vorbit și despre relația cu celelelalte concurente de la show-ul de stil de la postul de televiziune Kanal D: ”În acest concurs am avut de toate… și prietene, și “dușmance”. Mă bucur că am cunoscut atât femei mișto și că ne-am susținut între noi. Cât despre dușmani, ei îmi poartă pică, da’ n-au valoarea mea”.

Despre jurațiii de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Ruxi a declarat: ”M-am regăsit în fiecare dintre jurați. În Maurice m-am regăsit cel mai mult ca vibe! Raluca clar e sufletul meu pereche la muzică la opulență, iar Tibi are un vibe de introvertit, în care m-am regăsit 100%. Așa sunt artiștii”.

 

citește și...