Ce și-a cumpărat Jador din primii bani pe care i-a făcut. ”Când am venit acasă era praf”

09.09.2020, 13:01
Ce și-a cumpărat Jador din primii bani pe care i-a făcut. ”Când am venit acasă era praf”
Ce și-a cumpărat Jador din primii bani pe care i-a făcut. ”Când am venit acasă era praf”

Jador a explicat ce achiziție a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat. Artistul și-a luat o mașină, însă nu s-a bucurat prea mult de ea.

Jador a dezvăluitla Antena Stars ce a făcut cu primii bani din viața sa și ce și-a cumpărat de ei.

”Aveam eu 1.000-2.000 de euro în toată viața mea, cât am muncit eu, cu greu, cu chin, cu vai, nu mai știu. Și mă duc acasă, am luat permisul și trebuia să-mi iau și eu o mașină. M-am dus acasă și mi-am luat o mașină, mașina perfectă, consum puțin, doar că la 120 îi săreau roțile, dar e ok”, a povestit Jador, citat de spynews.ro.

Mașina a ajuns însă pe mâna unchiului lui Jador după ce artistul a plecat în Turcia.

”I-am dat lui unchiu-meu mașina, că eu am stat un an în Turcia, și când am venit acasă mașina era praf. Două accidente a avut cu ea. Eu am avut-o doi ani de zile și n-am avut niciun accident cu ea”, a mai spus Jador l în cadrul show-ului ”Jador Adevărat” pe care îl are la Antena Stars.

Își construiește casă

Jador a mai dezvăluit că și-a cumpărat un teren în afara Bucureștiului pe care vrea să-și construiască o casă de vis.

”Mi-am luat un pământ să-mi fac și eu o căsuță așa cum mi-am dorit eu. N-am visat la una mare, dar acum vreau să-mi fac o casă mare”, a explicat artistul.

Cântărețul știe exact cum vrea să arate casa sa.

”Vreau un living mare, nu știu cât de mare, dar mare, dormitorul vreau să fie mare și bucătăria la fel de mare, că eu am mulți prieteni și când o să vină la mine n-am loc”, a completat Jador, potrivit sursei mai sus menționate.

citește și...