Ce sfaturi i-a dat Bianca fratelui său înainte de a intra în casa ‘Puterea dragostei’. Cristian este deja liderul în casa băieților

29.07.2020, 11:43
Ce sfaturi i-a dat Bianca fratelui său înainte de a intra în casa 'Puterea dragostei'. Cristian este deja liderul în casa băieților
Ce sfaturi i-a dat Bianca fratelui său înainte de a intra în casa 'Puterea dragostei'. Cristian este deja liderul în casa băieților

Surpriză majoră la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3! Fratele Biancăi Comănici, Cristian, a decis să intre în show-ul matrimonial de la Kanal D, pentru a-și găsi sufletul pereche.

Bianca Comănici a fost prezentă, timp de două sezoane, la ‘Puterea dragostei’, și a reușit să câștige de fiecare dată trofeul și câte 10.000 de euro. Acum, locul ei a fost luat de Cristian în cel de-al treilea sezon. În prezent, bruneta s-a întors în România, alături de Livian, fostul ei iubit.

Fratele Biancăi, concurent la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3

‘Nu îmi vine să cred ce schimbări sunt acum. Mă uit la cei din familie, au crescut… Am avut niște emoții uriașe când i-am văzut, trebuie să recunosc, toți ne-am schimbat enorm cât timp eu am stat la ”Puterea Dragostei”, în Turcia’, a spus Bianca de la ‘Puterea dragostei’, după terminarea sezonului 2, scrie Wowbiz.

De asemenea, fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a specificat că familia ei a susținut-o întotdeauna, iar pe fratele său îl va susține necondiționat.

‘Tata a fost tot timpul alături de mine. Și mama, nu zic nu, dar tata este extrem de mândru de mine și de ceea ce am făcut în casa ”Puterea Dragostei”. Iar o bucurie mai mare pentru mine, ca și copil, să îmi fac părinții mândri este greu de explicat. Oricum, tata i-a spus clar fratelui meu, pentru al treilea sezon, că trebuie să aibă grijă ce face.I-a zis să nu îl facă de râs, să îl facă mândru, așa cum am făcut-o eu. Să aibă grijă, să fie sincer și să fie bun, asta i-a zis’, a mai spus Bianca.

Ce a declarat la intrarea în casă

Fratele ei, Cristian Comănici, are 22 de ani, iar la intrarea în casa ‘Puterea dragostei’ a mărturisit că își dorește o fată ambițioasă, inteligentă, cu simțul umorului.

‘Îmi doresc de la această emisiune să-mi aducă în cale perechea. Îmi doresc ca ea să fie ambițioasă, inteligentă și să aibă simțul umorului. Cel mai important lucru pentru mine la o fată este bunătatea sufletului’, a spus tânărul.

În plus, Cristian a dezvăluit că vrea să calce pe urmele surorii sale și de asemenea vrea să iasă din anonimat.

‘Vreau să ies din umbra ei, nu vreau să mă cunoască lumea ca fiind fratele Biancăi, ci Cristian!’, a mai adăugat el.

citește și...