Ce se mai întâmplă în viața lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. ”Nu am început activitatea”

03.07.2021, 13:11
Ce se mai întâmplă în viața lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. ”Nu am început activitatea”
Ce se mai întâmplă în viața lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. ”Nu am început activitatea”

Aurel Pădureanu, cel care a fost soțul Corneliei Catanga, a explicat cum decurge viața sa și a fiului său după dispariția regretatei interprtete de muzică lăutărească. ”Cornelia a fost aerul nostru”, a declarat Aurel Pădureanu la postul de televiziune Antena Stars. Acesta a vorbit și despre activitatea sa profesională.

De curând, Aurel Pădureanu l-a aniversat pe fiul său și al regretatei artiste Cornelia Catanga. Alexandru a împlinit 28 de ani.

Cu această ocazie, Aurel Pădureanu a făcut declarații despre viața sa din prezent la o emisiune de televiziune.

Ce se mai întâmplă în viața lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. ”Încă sunt puternic și sunt convins că lucrurile vor merge mai bine”


”Sunt extrem de bucuros că este ziua feciorului meu, Alexandru. Dar sunt amărât că nu este Cornelia cu noi. Am fost la cimitir să aprind o lumânare. Cornelia a fost aerul nostru. A împlinit 28 de ani astăzi. Ea fiind cântăreață de muzică lăutărească, Alexandru a avut ocazia să cânte cu cei mai buni muzicieni ai lumii. Nu am început activitatea, dar avem deja vreo 10 evenimente organizate de Cornelia înainte să moară. Încă sunt puternic și sunt convins că lucrurile vor merge mai bine”, a spus Aurel Pădureanu, citat de spynews.ro.

Și fiul Corneliei Catanga, Alexandru Pădureanu, a făcut declarații: ”Vreau liniște sufletească, sănătate și vreau să spun că ziua mea de naștere nu este pentru mine, este pentru mama mea. Ziua mea o dedic mamei mele, pentru că astăzi mă simt și fericit. Am vorbit cu ea și i-am spus să mă ajute să trec peste tot, pentru că ea este singurul meu ajutor în momentele grele”.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...